Sådan opretter du forbindelse til et IP-kamera

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et IP-kamera, der tjener dine behov (Se Ressourcer). Der er hundredvis af forskellige modeller til rådighed. Nogle er små nok til at passe i din håndflade, mens andre skal monteres på en væg. Fra 2010 kan disse opsætninger koste dig fra $200 til flere tusinde dollars afhængigt af hvad du har brug for.

2.

Installer IP-kameraet og styr det mod det, du vil se . Afhængigt af hvad dine behov er, kan det betyde at holde kameraet på en flad overflade med en smule klæbebånd eller bruge skruer til at montere den på en væg eller anden overflade.

3.

Tilslut den trådløse transceiver til kameraet og tænd den. Nogle af disse skal tilsluttes en ekstern strømkilde, mens andre kører på batterier.

4.

Installer softwaren, der fulgte med dit trådløse kamera, ved at sætte disken i kør og følg vejledningen.

5.

Tilslut USB-modtageren til din computer. Afhængigt af din software kan det automatisk føje kameraerne, eller du skal muligvis gøre det manuelt. For at gøre det manuelt skal du klikke på 'Tilføj kamera', og du kan se kameraets feeds fra den, du bare har tilsluttet. Vælg kameraet og giv et navn som 'Camera 1' eller 'Living Room Camera' og klik på 'Add.' Du skal se kameraet feed på skærmen.

Måske vil du holde øje med dit hjem, mens du er ude på ferie, eller måske vil du dele antics af din nye guldfisk med resten af ​​verden. Uanset hvad der er tilfældet, forbinder et IP-kamera til din computer en måde at se over alt, hvad du vil, om det er et hus eller et nyt kæledyr.