Sådan opsættes DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at din valgte serviceplan er aktiv. Kontakt din internetudbyder for at kontrollere, at din plan kører i øjeblikket. Sørg for, at din computer er slukket.

2.

Slut dit modem til en strømkilde eller en stikkontakt. Tænd dit modem.

3.

Slut telefonledningen til enten 'Line' -stikket på modemets bagside eller i porten mærket 'WAN'. Tilslut den anden ende af telefonledningen til en standard vægstikket.

4.

Skub den ene ende af Ethernet-kablet i en netværksport på din computer. Slut den anden ende til lokalnetværket eller 'LAN' -porten på modemet.

5.

Start computeren. Naviger til computerens netværksindstillinger. Opret din netværksforbindelse og opret forbindelse til internettet. Se i computerens ejerens manual for at bestemme trinene i processen.

Tips og Advarsler

  • Kontakt din internetudbyderes kundeservicelinje, hvis du har problemer eller spørgsmål med opsætningen.
  • Digital Subscriber Line (DSL) giver forbrugerne adgang til internettet via et digitalt netværk. DSL arbejder med en frekvens over talopkald, som tillader brug af telefonen, mens den er tilsluttet internettet. Den mest almindelige type DSL er ADSL eller asymmetrisk digital abonnentlinje. Denne type forbindelse giver adgang til et rigeligt datastrøm til computeren i stedet for fra computeren. Når du f.eks. Downloader film eller musik, giver linjen tilstrækkelig båndbredde til computeren til at modtage oplysningerne.