Sådan slettes internetadresseboksen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Slet adresselinjen

1.

Søg efter adresselinjen. Det er højst sandsynligt placeret øverst på siden. Indholdet i adresselinjen begynder med udvidelser som 'http' eller 'www.'

2.

Klik på indholdet i adresselinjen. Dette vil medføre, at teksten fremhæves. Ifølge dine computers indstillinger kan der kræves to klik. Prøv en til at begynde med.

3.

Tryk først på 'Backspace' -tasten. Dette vil slette indholdet fra din adresselinje. Alternativt kan du holde 'CTRL + C' nede for at kopiere hele adresselinjens indhold (hvis du vil indsætte adressen i et dokument eller en e-mail) og derefter trykke på 'Backspace' -tasten.

4.

Indtast præfikset 'http: //' efterfulgt af den nye adresse.

Rydde adressehistorik

1.

< p> Klik på fanen 'Værktøjer' øverst i din internetbrowser, og klik derefter på 'Internetindstillinger.' Vælg fanen 'Generelt'.

2.

I Internet Explorer 7 eller nyere, gå til 'Browsing history' og klik derefter på 'Delete.' I IE 6 klik på fanen 'General' og derefter 'Clear history.'

3.

Tillad computeren et par sekunder eller minutter for at rydde adresselinjens historie. Klik på fanen mærket 'Luk' eller 'OK'.

Ligesom at køre i en bil, når du kører på internettet, skal du have en adresse. Hvis du ikke giver din internetbrowser en adresse til at gå til, vil din internetoplevelse være begrænset til din startside. Din adresselinje er din computers GPS, det tager dig, hvor du skal gå. Med blot et par klik og et tryk kan du rydde din adresselinje og indtaste en ny adresse.