Sådan tilsluttes et Motorola Surfboard 5120 USB-kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag kabelledningen fra internetudbyderen og tilslut den til kabelmodemet. Porten til kabellinjen er den tredje fra toppen. Det står 'Kabel' ved siden af ​​det.

2.

Find USB-porten på bagsiden af ​​Motorola-kabelmodemet. Det er den anden port fra toppen af ​​modemmet og har små bogstaver, der siger 'USB' ved siden af ​​det. Klik på det andet link i Resources for et billede.

3.

Slut dit USB-kabel til bagsiden af ​​kabelmodemet. Tilslut derefter den anden ende af USB-kablet til USB-porten på din computer, som er en standard USB-port.

4.

Tilslut strømforsyningsstikket, der følger med SB5120 modem i porten på bunden af ​​modemet. Tilslut strømforsyningen til en strømkilde. Hvis din computer er tændt, skal du have en internetforbindelse.

Motorola SB5120 (Surf Board 5120) kabelmodemene er meget praktiske, fordi de tilbyder standard Ethernet-tilslutning samt en port til en USB-forbindelse. Motorola SB5120 kabelmodem fungerer ved at konvertere et signal fra en linje, der kommer fra internetudbyderen (Internet Service Provider) til et signal, der kan bruges af computeren, såsom et Ethernet-signal eller USB-signal. Tilslutning af modemet fra ISP-linjen og derefter til computeren via et specialiseret USB-kabel er ikke en vanskelig opgave.