Sådan udskriver du fra en Vista-pc til et Vista-skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut både den bærbare computer og skrivebordet til routeren ved at forbinde et Ethernet-kabel til netværksporten bag på computeren og den anden ende til portene på bagsiden af ​​routeren .

Åbn menuen 'Start' på skrivebordet, åbn 'Kontrolpanel' og åbn 'Netværk og delingscenter'.

3.

Vælg indstillingen til 'Opsætning af et netværk.' Aktiver fil- og udskriftsdelingsfunktioner ved at afkrydse de respektive felter og tildele computeren til arbejdsgruppen 'PRINTSHARE.'

4.

Åbn menuen 'Start' på skrivebordet, vælg 'Kontrolpanel', åbn menuen 'Printere', højreklik på den installerede printer og vælg 'Del'. Marker afkrydsningsfeltet 'Del denne printer'.

5.

Gentag trin 3 på den bærbare computer, men vælg muligheden for at 'Opret forbindelse til et netværk' i stedet for 'Opsætning af en Netværk. '

6.

Genstart begge computere.

7.

Åbn menuen' Start 'på den bærbare computer, åben 'Kontrolpanel' og åbne menuen 'Printere'.

8.

Vælg indstillingen til 'Tilføj printer'. Vælg indstillingen for at tilføje en 'Netværksprinter' og vælg den printer, der er tilsluttet skrivebordet, fra listen over tilgængelige printere på skærmen.

Netværk af din Vista laptop sammen med dit Vista-skrivebord gør det muligt at dele filer, mapper, musik, internettet og printere. Du vil nemt kunne udskrive fra din bærbare computer til dit skrivebord, når dine netværksindstillinger er konfigureret korrekt ved hjælp af de medfølgende guider i Vista-operativsystemet. Hele denne procedure kan i de fleste tilfælde ske på mindre end 30 minutter.