Hvad er Asymmetrisk Digital Subscriber Line Technology?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

ADSL-forbindelser tillader adgang til bredbåndsinternet, uden at der skal være koaksialkabel forbundet til et modem. ADSL-modemer forbinder direkte til en telefonlinje.

Fordele

ADSL-tjenester kan udbydes af et telefonfirma, og modemmet kan nemt installeres af slutbrugeren, som blot skal forbinde modemet til en telefonstik og Vedhæft DSL-filtre til telefonerne i deres hjem.

Funktion

ADSL overføres via almindelige telefonlinjer, men med en højere frekvens end talekommunikation. Dette gør det muligt for ADSL-datatjenester at blive brugt samtidig med taletjenester.

Overvejelser

For brugere, der henter store filer, giver ADSL en hurtig forbindelse til internettet til en relativt lav pris. Men i betragtning af de langsommere uploadhastigheder betragtes store virksomheder og forbrugere, der uploader mange filer, bedre af andre bredbåndsforbindelser, som f.eks. Symmetric Digital Subscriber Line-forbindelser.

Historie

Selv om Digital Subscriber Line-teknologi blev introduceret til streaming af video på efterspørgsel udsendelser til tv-seere, nedsat efterspørgsel efter disse udsendelser tilladt den tilgængelige båndbredde tildeles til computerbrugere, der har brug for højhastigheds-internetforbindelser. Asymmetrisk digital abonnentlinje (ADSL) -teknologi er en form for bredbåndsforbindelse, der gør brug af eksisterende telefonlinjer. Mens ADSL øger downloadhastigheder, er uploadhastigheder meget langsommere. ADSL må kun bruges i nærheden af ​​et telefonkontor.