Sådan ændrer du din Neopet's Art eller Color

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

MALBRUSER

Du kan bruge en magisk pensel til at ændre farve på din neopet. Mange pensler er dyre (spænder fra 50.000-1.000.000 neopunkter), men nogle kan koste så lidt som 10.000. Hvis du har en pensel, kan du gå til Rainbow Pool med din pensel i din beholdning, vælge den neopet du vil male, og ændre dens farve på den måde. Du kan kun bruge en pensel en gang.

2.

MORPHING POTIONS

En morphing potion er et alternativ til at bruge pensler, som kan ændre både farven og arter af din neopet. Navnet på den morphing potion (såsom 'Purple Poogle Morphing Potion') er resultatet, som du vil komme på at bruge den specifikke potion på din neopet.

3.

TRANSMOGRIFICATION POTIONS

Brug af en af ​​disse potions kan ændre din neopets udseende (og angiveligt udtryk) for en mere 'mutant' effekt.

4.

LAB RAY

Hvis du klarer at samle alle dele af 'Secret Labour Map', kan du dele dem sammen ved hjælp af Treasure Maps-spillet. Når du har samlet alle brikkerne og læg dem på kortet, vil de forsvinde fra din beholdning, og du vil få adgang til Lab Ray. Du kan 'zap' en neopet om dagen med Lab Ray. Brug af Lab Ray kan have både positive og negative effekter (dvs. at få / tabe et niveau eller evner) og kan ændre arten, farve eller køn af din neopet. Der er potentialet for at få en meget sjælden art med Lab Ray, men der er ingen kontrol over udvælgelsen af ​​resultater Det er helt op til tilfældigheder.

MAGICAL GOLD MEERCA PLUSHIES

Lad din neopet spille med en Magical Gold Meerca Plushie ændrer din neopet til en Meerca, uanset hvilken art det var før. Disse plushies er meget dyre og kan normalt kun findes i butiksgallerier eller hos Handelsposten.

Neopets er et online spil, der giver sine brugere mulighed for at oprette et virtuelt kæledyr, kaldet et 'Neopet,' og sørg for det, forbinde med andre brugere, tjen virtuelle valuta kaldet 'neopoint', ' indsamle ting, spille spil og meget mere. Hvis du har en neopet, er der flere måder at du kan ændre sin art (eller farve), hvis du ønsker det. Her er det!