Sådan bruges House Wiring til en internetnetværksforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et powerline netværkskit, der indeholder mindst to powerline-stationer eller -bokse. Må ikke blandes og matche powerline-netværksudstyr. Hvis du for eksempel køber et Brand X startpakke og ønsker at tilføje en ekstra station, skal du købe en anden Brand X Powerline-box eller station. Indkøbsudstyr fremstillet af samme mærke vil minimere problemer med ydeevne og uforenelighed.

2.

Indsæt et Ethernet- eller RJ45-kabel i en af ​​de åbne LAN-porte på din router. Tilslut den anden ende af kablet til din ene af dine powerline-stationer.

3.

Slut strømstationsstationen direkte til stikkontakten. Stik ikke powerline-kassen i en overspændingsbeskytter.

4.

Indsæt et andet Ethernet-kabel i porten i den anden powerline-boks. Indsæt kassen i et tilgængeligt stikkontakt andetsteds i dit hus.

5.

Sæt den anden ende af Ethernet-kablet i din computer eller anden ethernet-aktiveret enhed.

Tips og advarsler

  • Powerline netværk arbejder i forbindelse med kablede eller trådløse routere, så du kan oprette et hybridnetværk, der bruger WiFi-signaler og Ethernet-kabler.
  • Jo længere strømlinjekasserne er fra hinanden, jo lavere er båndbredden. Prøv at lokalisere din router på en central placering for at maksimere båndbredden i hele huset.
  • Huse med ældre ledninger kan opleve problemer.
  • Relativt nyt til computernetværkverdenen er netværkssæt og adaptere til netværker let tilgængelige og arbejder på de fleste eksisterende elektriske kredsløb i dit hjem eller kontor. På grund af sin umodenhed som teknologi er der tre standarder. Sælgere, som Linksys, Netgear og Belkin, fremstiller HomePlug AV-enheder, D-Link og Netgear-opbygge UPA-enheder, og Panasonic driver HD-PLC-standarden.