Sådan laver du Linksys Private

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner

1.

Slut computeren til en af ​​Ethernet-portene bag på routeren ved hjælp af Ethernet-kablet.

2. < / p>

Åbn din webbrowser.

3.

Indtast din routerens IP-adresse i adressefeltet i webbrowseren. Hvis du ikke har ændret IP adresse manuelt er standardadressen for de fleste Linksys-routere '192.168.1.1' (uden anførselstegn).

4.

Indtast brugernavn og adgangskode i vinduet, der vises. Hvis du ikke allerede har angivet et brugernavn og kodeord, skal du forlade brugernavnet tomt og indtaste 'admin' (uden citatmærker) som adgangskode. Klik på 'OK'.

5.

Klik på 'Trådløs', når siden for routerens webbaserede indstillinger vises. Klik derefter på fanen 'Trådløs sikkerhed' under

6.

Indstil sikkerhedsfunktionen til 'WPA Personal' og WPA-algoritmerne til 'TKIP.'

7.

Indtast det ønskede kodeord i feltet 'WPA Shared Key' og klik derefter på 'Save Settings.'

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan huske IP-adressen, brugernavnet eller adgangskoden til din router, skal du blot holde nulstillingsknappen på bagsiden af ​​routeren i 30 sekunder for at gendanne indstillingerne til fabriksindstillingerne.
  • Linksys routere bruges almindeligt til hjemme- og forretningsnetværk. En Linksys trådløse router giver dig mulighed for at nyde internetforbindelse i ethvert rum i dit hus, mens du kun bruger et enkelt modem. Med den ekstra let adgang, skal trådløse brugere imidlertid håndtere de ekstra sikkerhedsproblemer, der er forårsaget af at give fri adgang til alle inden for rækkevidden af ​​router-signalet. Når det er sagt, er det overordentligt nemt at tilføje et kodeord til dit netværk for at gøre din Linksys-router privat og undgå eventuelle uønskede internet-ubudne.