Sådan sammenligner du trådløse adgangskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se på de mindste systemkrav for hvert trådløst adgangskort, du tænker på at købe. Dette er de software- og hardwarekrav, som din computer skal møde for at kunne bruge det trådløse adgangskort til at blive online. Sammenlign dem med systemspecifikationerne på din nuværende computer og sørg for, at enheden fungerer korrekt med din maskine.

2.

Sammenlign de månedlige planer. De fleste trådløse adgangskort udbydere tilbyder to typer månedlige planer --- en begrænset plan med en data 'cap' (hvilket betyder at du vil blive opkrævet et ekstra gebyr for hver KB, du downloader over hætten) og en 'ubegrænset' plan. Disse priser varierer afhængigt af tjenesteudbyderen, så find den der bedst passer til dit budget og behov.

3.

Sammenlign prisen på det trådløse adgangskort. De fleste trådløse adgangskort starter i starten fra $200 til $500. Men de fleste udbydere tilbyder dem gratis, hvis du tilmelder dig en flerårig servicekontrakt. Dette kan spare dig for mange penge i første omgang, men husk på, at du vil underskrive en kontrakt, der angiver, at du accepterer at betale månedsafgiftsgebyret for enheden i en nærmere angivet periode. Hvis du forsøger at komme ud af din kontrakt, vil du blive opkrævet et gebyr for 'Early Termination'.

4.

Læs anmeldelser. De forskellige mobilnetværk fungerer alle på forskellige måder, så nogle vil naturligvis kunne levere bedre service med deres trådløse adgangskort end andre. Brug et websted som CNET.com til at søge efter modellen for trådløst adgangskort, du tænker på at købe. Brug anmeldelserne som en indikation af nogle af de reelle fordele og problemer, der er forbundet med hver model.

Trådløse adgangskort er enheder, der gør det muligt for din computer at oprette forbindelse til internettet via et mobilnetværk. Du kan få et af disse kort fra hver af de forskellige mobilnetudbydere i USA. Før du bestemmer dig for en, skal du dog sammenligne hver kortmodel for at finde den der passer bedst til dig. Dette inkluderer at se på den månedlige pris for enheden såvel som dens funktioner.