Sådan slettes en arbejdsgruppe computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start', der er placeret i nederste venstre hjørne af computerskærmen. Et vindue dukker op, viser forskellige applikationer.

2.

Højreklik på 'Denne computer' og vælg 'Egenskaber'. Et vindue åbnes med generelle oplysninger om din computer. Oplysningerne indeholder registreringsnavn, systemoplysninger, fabrikant og liste over arbejdsgrupper.

3.

Klik på fanen mærket 'Computernavn'. På den fane kan du se navnet eller navne på arbejdsgrupper, du har tilføjet tidligere. Navnet på arbejdsgruppen er ved siden af ​​'Arbejdsgruppe:.'

4.

Klik på 'Skift'. Et vindue dukker op giver dig mulighed for at tilføje en computer eller en arbejdsgruppe eller slette en arbejdsgruppe.

5.

Fremhæv navnet på arbejdsgruppen, du vil slette, og tryk på 'Slet' -tasten på din computers tastatur. Klik på 'OK'.

6.

Klik på 'Apply' for at anvende de ændringer, du lige har foretaget. Genstart din computer for ændringerne træder i kraft.

Klik på 'Denne computer' og vælg 'Mine netværkssteder', efter at computeren genstartes. Vælg 'View Workgroup Computers' at kontrollere, at arbejdsgruppen er blevet fjernet.

Arbejdsgrupper på din computer hjælper dig med at oprette forbindelse til andre computere, mens du skelner din computer fra de andre. Du kan finde arbejdsgruppen på din computer i afsnittet 'Systemegenskaber' i 'Kontrolpanel'. Hvis du har brug for eller vil slette en arbejdsgruppe på din computer, kan du fuldføre opgaven i Windows.