Sådan tilslutter du et USB-flashdrev til et trådløst adgangspunkt

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut USB-flashdrevet til en åben USB-port på din computer. Klik på 'Start' i nederste venstre hjørne af skrivebordet. Vælg 'Kontrolpanel' og vælg 'Netværk og internetforbindelser.' Klik på ikonet 'Trådløst netværkskonfiguration' i nederste højre hjørne af vinduet.

2.

Klik på 'Næste' på den første side i Wireless Network Setup Guiden. Vælg et navn til dit trådløse netværk og skriv det i feltet ud for 'Netværksnavn (SSID).' Klik på 'Næste'. Vælg indstillingen 'Brug et USB-flashdrev.' Klik på 'Næste'. Vælg dit flashdrev i rullelisten ud for 'Flash-drev.' Du kan identificere flashdrevet ved at åbne 'Min computer' fra menuen Start. Under 'Devices with Removable Storage' skal du kigge efter navnet på flashdriverproducenten og notere brevet i parentes ved siden af ​​det. Vælg dette brev i rullemenuen i guiden. Klik på 'Næste'.

3.

Vent på computeren for at gemme indstillingerne til dit flashdrev. Det kan tage op til 30 sekunder. Fjern flashdrevet fra computeren ved at trække det direkte ud.

4.

Tilslut flashdrevet til USB-porten på adgangspunktet. Dette findes normalt på bagsiden af ​​enheden. Sørg for, at adgangspunktet er tilsluttet og tændt. Vent i op til 30 sekunder. Det kan blinke tre gange for at indikere, at opsætningen er færdig.

5.

Slut USB-flashdrevet til computeren for at fuldføre installationsprocessen. Følg guiden Trådløs netværkskonfiguration beder om at afslutte installationen. Du får se dit adgangspunkt, der er angivet på siden, der angiver, at guiden er blevet gennemført. Klik på 'Udfør'.

Tips og advarsler

  • Kontroller pakken for dit adgangspunkt for at se om den er kompatibel med installationsmetoden til USB-flashdrev.
  • USB-flashdrevet kan også bruges til at konfigurere andre enheder til at oprette forbindelse til netværket.
  • Streamline dit trådløse netværk opsætning ved at bruge et trådløst adgangspunkt og et USB-flashdrev. Et trådløst adgangspunkt er et netværk af netværkshardware, der gør det muligt for en computer at oprette forbindelse til netværket uden kabler. Adgangspunkter bruges ofte til at tilføje trådløs kapacitet til et eksisterende kablet netværk. Nogle har indbyggede USB-porte og understøtter Windows Connect Now-teknologien. Udnyt denne mulighed ved at bruge et USB-flashdrev til at gemme dine trådløse netværksindstillinger.