Sådan undgår du at få din Adsense-konto afsluttet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Af samme grund kan det medføre, at de forkerte ting i Adsense og andre former for reklamer, med vilje eller utilsigtet, resultere i en alvorlig straf, få dig til at blive forbudt og endda få din Kontoen afsluttes. Intet som en god handling taget for at holde forseelser fra at gøre de samme ting igen.

Så for dem, der tænker på at få en karriere i Adsense, skal du ikke bare tænke på de strategier, du vil bruge til at generere flere indtjeninger. Overvej nogle ting først, før du faktisk bliver involveret.

Skjulte tekster. Fyld din annonceside med tekster til små til at læse, har samme farve som baggrunden og bruger css med det ene formål at indlæse dem med rigtige søgeord indhold og kopi vil tjene dig en strafpris, der gives til dem, der gemmer links.

2.

Sideafskærmning. Der er en almindelig praksis at bruge browser eller bot sniffere til at tjene bots af en anden side end den side, dine besøgende vil se. Indlæser en side med en bot, som en menneskelig bruger aldrig vil se, er et bestemt nej-nej. Dette er at narre dem til at klikke på noget, du vil have, men de vil måske ikke gå til.

3.

Flere indlæg. Indsendelse af flere kopier af dit domæne og sider er en anden ting at holde sig væk fra. For eksempel forsøger du at indsende en URL-adresse til en Adsense som to separate URL'er, er det samme som at invitere problemer og endda opsigelse. På samme måde er dette en grund til at undgå automatiske indsendere for dem, der modtager indlæg. Bedre kontrollere først, hvis dit domæne er allerede sendt en bestemt søgemaskine, før du forsøger at sende det til igen. Hvis du ser det der, så fortsæt. Intet punkt overvejer, om du vil forsøge at indsende det igen.

4.

Døråbninger. Dette ligner på cloaking-sider. Almindelig praksis med en side, der er indlæst med valgfrie søgeordsannoncer, der tager sigte på at omdirigere besøgende til en anden 'brugervenlig' side, er et stort problem blandt søgemaskiner. Der er mange seo firmaer Når du ved, hvad de rent faktisk er, så prøv at undgå dem for enhver pris.

5.

Flere domæner har det samme indhold. Ikke opmærksom på det, søgemaskiner ser på domæner IP'er, registreringsdatoer og mange andre. At have flere domæner, der har det samme nøjagtige indhold, er ikke noget, du kan skjule af dem. Det samme gælder for indhold multipliceret mange gange på separate sider, underdomæner og videresendelse af flere domæner til samme indhold.

Mange af de ovennævnte teknikker gælder for de fleste søgemaskiner og er ikke udelukkende for Google. Ved at have et sindssæt, at du bygger din Adsense sammen med dine sider til de menneskelige brugere og ikke for robotter, kan du være sikker på de store ting for dine annoncer og websteder.

For ikke at nævne at undgå vredigheden af ​​søgemaskinerne og få din Adsense og webstedskonto helt afbrudt.

Tips og advarsler

< li> Brug ikke noget af mine systemer, medmindre du er klar til at arbejde og komme til internet marketing! Google, som den ubestridelige leder i søgemaskiner fra da til nu, lægger stor vægt på kvaliteten og relevansen af ​​sine søgemaskiner. Mest specielt nu, da virksomheden er offentlig ejendom. For at holde aktionærerne og brugerne af sine motorer tilfredse, får kvaliteten af ​​de returnerede resultater stor betydning