Sådan laver du en WiFi internetant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en USB WiFi-adapter. Trådløse G-adaptere findes på eBay for $15- $16 på Staples for så lidt som $30 eller hos andre butikker for op til $100 for trådløse N-adaptere.

2.

Få en metal pie pan (eller wire silen) til at fungere som en reflekterende radiofrekvens overflade.

3.

Skær en åbning i midten af ​​din parabola.

4.

Indsæt adapteren i din parabol.

5.

Tilslut en kvindelig USB-kabel til Wi-Fi-adapteren.

6.

Tilslut USB-kabelens manlige ende til en USB-port på din computer.

p> 7.

Følg instruktionerne på skærmen for at oprette din Wi-Fi-modtagelse.

8.

Hæng wireantennen. Den paraboliske overflade og wi-fi-adapteren skal vende mod det nærmeste adgangspunkts retning, så placer antennen for maksimal signalstyrke. Radiofrekvenser er meget retningsbestemt. Antennen skal øge din signalstyrke med 12 til 15 db.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en gammel parabol, der ligger rundt, skal du prøve at vedhæfte WiFi antenne til det for endnu større signalforøgelse på grund af skålens større overflade.
  • Easy WiFi Radar automatiserer Windows XP og Windows Mobile-forbindelser. Kør det, og det forbinder dig gratis til internettet automatisk. Easy WiFi Radar vil forbinde til åbne hotspots, der viser signalstyrken på adgangspunkter som grønne, gule eller røde prikker. Dette virker på Windows XP og Windows Mobile, men ikke på Vista.
  • Den bedste Wi-Fi-antenne til at lave er den parabolantenn, der øger wi-fi-signaler med 12 dB eller mere. Disse er lavet med en USB-wi-fi-adapter og enhver form for 'parabol' eller parabola, der øger signalet til adapteren. Directionality af radiobølger inden for 2.4Ghz båndet er kritisk, så at flytte antennen rundt for at udlede det bedste signal anbefales.

    USB-kabellængder lider intet tab af signalstyrke i forhold til koaksialkabel. Også DIY cantenna-projekter, der involverer pigtail-forbindelser, kræver mere samling og dele, og er ikke så bærbare som USB-designs til at lave en Wi-Fi-internetant antenne.