Sådan Krypterer VoIP for at undgå Wiretapping

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af Zfone

1.

Download og installer Zfone, en gratis software, der er relativt nem at installere. Det virker sammen med eksisterende VoIP-klienter, forsvarer mod opkaldshakker og spoofing og fortæller ejeren, hvilke opkald der er sikre og hvilke der er. T.

2.

Send din modtageren en besked og bede ham eller hende om at installere Zfone. Begge brugere skal installere softwaren for at garantere sikkerheden.

3.

Ring og find ud af om din modtager bruger VoIP. destination, der ikke bruger en VoIP-tjeneste, vil ikke være sikker med Zfone.

Indbygget kryptering

1.

Undersøg mulighederne for den software, du er Skype har for eksempel indbygget kryptering, der er sikker til opkald, tekster og filoverførsler. Brug produktets online dokumentation, websted eller indbyggede hjælpefiler.

2. < / p>

Spørg om din VoIP-klient giver opkalds kryptering. Nogle må muligvis ikke tilbyde disse oplysninger offentligt af sikkerhedsmæssige grunde.

3.

Send din modtager en besked, der advarer hende om den software, du bruger. Opfordre hende til at skifte til den samme software for at sikre en sikker forbindelse.

TLS

1.

Transporttransportlagsikkerhed (TLS) og IP-sikkerhed ) på internettet. Find ud af, hvordan TLS og IPSec, teknikker, der er ansat i VoIP-sikkerhed, arbejder.

2.

Gør søgninger om, hvordan virksomheder krypterer deres VoIP-opkald ved hjælp af de tidligere nævnte teknikker, og hvordan de implementere dem i deres forskellige miljøer.

3.

Indsaml oplysninger fra disse virksomheder om de bedste VoIP-klienter, der skal bruges til implementering.

Brug af VPN

1.

Konfigurer et netværk af computere. Sørg for, at netværket bruger gatewayservere eller proxies. Dette er computere, der fungerer som indgange til andre netværk.

2.

Aktiver det virtuelle private netværkskryptering. Dette er en mulighed, der gør det muligt for et privat netværk at bruge internettet ved at vedhæfte krypteringsnøgler til dataene, hvilket gør det umuligt at gennemføre. En indbygget krypteringsenhed bruges til at sikre dataene. Sørg for, at netværksgateways er konfigureret korrekt, eller at enheden ikke krypterer dataene.

3.

Søg og download en softwarekrypteringsmekanisme for at øge sikkerheden.

Tips og advarsler

  • For at sikre maksimal sikkerhed, skal du sikre dig, at dit VoIP-netværk bruger mere end en krypteringsmekanisme.
  • Med kritiske forretningssystemer, der kompromitteres hvert år, bliver sikring af private data stadig vigtigere. Netværk, der forbinder andre, f.eks. Voice over Internet Protocol, eller VoIP, skal især tage højde for deres partners sikkerhedsmiljø. Fælles VoIP-trusler omfatter VoIP-pakkeændring, hvor stemme signaler ændres; netværk aflytning, hvormed hackere adgang til opkald i transit; VoIP tolls svig (tyveri af langdistancetjenester); hacking af talemails; spoofing eller masquerading i opkald; datatyveri; og pakkeindsprøjtning, hvorved hackere tilføjer yderligere indhold til VoIP-opkald. Krypterende VoIP-trafik - hvilket gør opkald og data ulæselige for uautoriserede personer - på tværs af netværk er det største problem for mange virksomheder, der bruger denne teknologi.