Sådan streams din musik og fotosamling fra en Mac til din Wii gratis

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til www.riverfold.com/software/wiitransfer/ og download softwaren der. Installer softwaren i din applikationsmappe og start den!

2.

Når du starter det, kommer du til en lille velkommen dialog, der forklarer, hvordan dette er prøveversion. Du skal ikke bekymre dig om, at dette stadig kan gøres for 100\% gratis. Men overvej at købe softwaren, fordi du ikke har mulighed for at afspille al musik eller bruge dine spillelister uden køb. Alligevel kan du lytte efter genre, kunstner eller album, og for mig er det nok.

Når du lukker den irriterende dialog, bliver du præsenteret for alt hvad du nogensinde har brug for at vide på mac-computersiden af ​​denne opgave. Klik på boksen ud for u0026 quot; Del media til Nintendo Wii via lokalnetværk u0026 quot; Dette vil få et 14-cifret tal til at komme under sætningen. Denne bit er meget vigtig. Kopier det nøjagtigt. Dette er adressen, hvor din miniserver er hosted på dit netværk. Du er nu færdig med computersiden af ​​ting. Lad wiitransfer køre og flytte til din Wii.

3.

Gå til din Wii og start Internet Kanalen. Hvis du ikke har den software hentet fra butikskanalen (den er gratis), eller hvis din Wii ikke er tilsluttet et trådløst netværk, skal du gå til mine relaterede links nederst på denne side. Få opsætning og kom tilbage her.

I internetkanalen skal du klikke på www-knappen for at indtaste adressen. Sørg for, at det er nøjagtigt indtastet fra det foregående trin. Selv et ciffer ud, og du har slået fejl. Når den er indtastet, slår du helt 'ok'.

4.

Hvad du skal se, er noget som du ser i det vedhæftede billede. Herfra kan du få adgang til hele dit fotobibliotek på iphoto og din musik med mindre begrænsninger. DU 'VE GØR DET! Du streamer i øjeblikket alle medierne over dit netværk for at spille på et godt tv-lydsystem. Ikke for lurvet. Du kan ende her, men lad os gøre det lidt lettere at komme her næste gang.

5.

Gå til dine favoritter på værktøjslinjen. Det er den knap, der er repræsenteret af en stjerne. Klik på 'Tilføj favorit' nederst på listen over favoritter, og flyt hvor som helst du har brug for det. Nu kan du glemme det komplicerede sæt tal og bare gå til dine favoritter for din musikfix.

Med denne software kan du nu afspille alt i dit iTunes-bibliotek ... selv podcasts! Alt uden endda en pause til buffering under afspilning. Det vil endda vise albumcoveret på din skærm for ekstra nydelse. Alt uden at fortrænge din wiis warrenty og spille efter reglerne. Temmelig fantastisk, right?

6.

Nyd!

Og hvis du ønsker at udvide på glæderne herom ... velkommen til at betale folk på riverfold.com $15, og du kan få fuld adgang til de funktioner, denne software tilbyder.

Tips og advarsler < / h4>

  • En god løsning for afspilningen er at gøre hele din musik i iTunes den samme genre. Kindof en smerte, men hvis din billig ... et mindre offer.
  • Gør ikke med filmene mulighed. Denne software er ikke helt i stand til det endnu ... undskyld.
  • Sørg for, at Wii Transfer kører på din Mac, før du forsøger at oprette forbindelse til din Wii.
  • Når du laver din favorit , sørg for at du foretrækker hjemmesiden til wiitransfer (siden set i trin 4) ikke en sang eller et billede, du ser.
  • Lær, hvordan din Mac kan sende dine melodier og billeder direkte til din Wii for at lytte over dit hjemmebiografsystem eller se på den store skærm. Alle 100\% trådløst! For ikke at nævne alt hvad du behøver for at gøre dette, er det nok allerede til din rådighed. Lad os komme på arbejde!