Sådan tilsluttes et DSL-modem til en Dlink-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk dit DSL-modem ved at afbryde strømledningen fra modemets bagside. Placer Dlink-router ved siden af ​​dit DSL-modem. Tilslut routeren til en stikkontakt eller en stikkontakt ved hjælp af 5V DC-strømforsyningen, der fulgte med routeren.

2.

Tilslut et ethernet-kabel, helst en 2-fods eller mindre ledningslængde, bag på DSL-modemet. Indsæt den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-porten på bagsiden af ​​routeren. Tænd for DSL-modemet.

3.

Genstart din computer. Gå til din internetbrowsers søgevindue, skriv 'http://192.168.0.1' og tryk på enter-tasten. Skriv 'admin' til brugernavnet, når en log-on-skærm vises. Lad adgangskoden være tom og tryk på ' OK '-knappen. Tryk på knappen' Kør guiden ', når startskærmen vises.

4.

Følg anvisningerne i installationsguiden, og test derefter internetforbindelsen ved at genstarte din webbrowser .

Tips og advarsler

  • Hvis du sidder fast, tilbyder Dlink døgnet rundt teknisk support ved at ringe til 877-453-5465.
  • Dage med at få harddisken til din computer til et DSL-modem sluttede med fremkomsten af ​​trådløse routere. Dlink routere tilbyder en pålidelig måde for computerbrugere, der får deres internet via en DSL-linje for at bringe trådløs dækning til deres hjem eller virksomheder uden meget besvær. Tilslutning af Dlink-routere, som koster så lidt som $30, til DSL-modemer, tager normalt mindre end fem minutter.