Sådan Check For High Speed ​​Internet tilgængelighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller online på hjemmesider, der har samlet oplysninger om højhastighedsforetagender. Dette kan være et godt udgangspunkt for at finde ud af om der tilbydes højhastigheds-internet i dit lokalområde, selvom optegnelser måske ikke er opdaterede for nyligt byggede områder. Eksempler på disse typer af websteder er DSLByZip.com og DSLReports.com. På disse websteder kan du finde oplysninger om, hvilke typer internettjenester der er tilgængelige i dit område, de seneste områder, hvor højhastigheds-internet er udvidet til og kontaktoplysninger til forskellige højhastigheds-internetfirmaer.

2. < / p>

Find store teleselskaber. Ring til dem, der er lokale, og se om de tilbyder højhastigheds-internet i dit område. Hvis de lokale kontorer viser, at der ikke er nogen service på din placering, kan du spørge dem, når de vil udvide service til dit område. Eksempler på sådanne selskaber omfatter Sprint (sprint.com/broadband), AT u0026 T (att.com) og Verizon (22.verizon.com).

3.

Besøg websteder af forskellige højhastigheds-internetfirmaer, hvis tjenester du ønsker at købe og gennemgå online bestillingsprocessen. Denne proces involverer normalt at indtaste din adresse, hvorefter du bliver fortalt, om der er ledig internetadgang til rådighed fra den pågældende udbyder på dit sted. Eksempler på virksomheder, du kan kontakte, er Comcast (comcast.com), CenturyLink (centurylink.com) Cox (2.cox.com) og Sprint.

Højhastigheds internet er blevet mere end en bekvemmelighed i de seneste år. For mange mennesker er det blevet en nødvendighed, både på arbejde og i hjemmet. Med højhastigheds-internet har folk adgang til streamingvideoer, online spil, fildeling og meget mere. Hvis du ønsker at få en højhastigheds internetforbindelse installeret, men du er sikker på, om der findes tjenester i dit område, er der et par ting, du kan gøre for at finde ud af.