Sådan Fix Vista Wireless Connection Problemer på et skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Juster antennen, hvis du oplever signalproblemer. Desktops har langt mindre mobilitet end en bærbar computer, men flytning af computeren kan være den nemmeste måde at løse problemet på. Vægge og lofter kan især skabe trådløs interferens. Du kan også forsøge at justere antennen selv. Hvis du har et eksternt trådløst kort, skal du prøve at flytte det rundt eller indsætte det i en anden port.

2.

Udvid din signalstyrke ved at købe og tilføje en signalforstærker eller øge dit trådløse netværkssignal ved at installere et trådløst adgangspunkt eller repeater. Begge disse muligheder forbedrer signalet til stationære computeren, men sidstnævnte løsning kan forbedre netværksforbindelserne til alle dine WiFi-aktiverede enheder.

3.

Reparér netværksadapteren. Højreklik på dit netværksikon i proceslinjen, og vælg derefter 'Diagnose og reparation.'

4.

Installer en opdateret driver, hvis det er muligt. Klik på 'Start'. Indtast 'enhedsadministrator' i feltet 'Start søgning'. Tryk på 'Enter'. Udvid kategorien 'Netværksadaptere' ved at klikke på '+' til venstre. Dobbeltklik på din trådløse adapter. Klik på fanen 'Driver', og vælg 'Opdater driver'. Hvis Windows ikke kan finde en opdateret driver, skal du klikke på 'Afinstaller.' Genstart computeren. Windows Vista vil genopdage adapteren og geninstallere driveren.

Tips og advarsler

  • Kontroller og nulstil din router og bredbåndsmodem, før du fejler problemet med trådløs forbindelse på dit skrivebord. Hvis du har installeret ny software siden du begyndte at udføre router og modem, kan du rette mange problemer.
  • Hvis du oplever trådløse problemer, skal du afinstallere softwaren.
  • Du kan administrere dine trådløse forbindelser via 'Netværks- og delingscenter' i Kontrolpanel.
  • Ved design kan desktops være mere finicky, når de forsøger at bruge en trådløs forbindelse. På grund af den manglende bærbarhed er det ikke praktisk at flytte et skrivebord til flere forskellige steder for at teste den trådløse signalstyrke på forskellige punkter i dit hjem. Brug så en bærbar computer, hvis det er muligt, til at bestemme de bedste steder for en stationær computer. i Windows XP 's' Netværk 'Kontrolpanel, indeholder Windows Vista' Netværks- og delingscenter ', et centralt middel til at observere og kontrollere dine netværksindstillinger.