Forskellige Data Transfer Technologies

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Dataoverførselsteknologier tillader udviklere at oprette forbindelse til databaser og overføre anmodningen fra computeren til databasen. Teknologierne oversætter også information fra serveren til applikationen. Når du bruger en database til at hente oplysninger, skal programmøren bruge stationærdriveren, der matcher den type server, der distribuerer dataene.

Jet

Jet er Microsoft Access-dataoverførselsteknologien. Jet driveren er inkluderet i Microsoft Office-pakken af ​​applikationer, så brugere, der har denne applikation installeret, har allerede den nødvendige dataoverførselsteknologi. For andre netværksadministratorer og udviklere leveres SQL Server også med Jet Access-driveren. Den kan pakkes med applikationer og installeres på brugercomputere med den proprietære software. Access databaser bruges i små virksomheder som en overkommelig løsning til tabeller og forespørgsler.

MySQL

MySQL er et lille hjem eller kontor løsning til en database vært. MySQL er blevet mere populært hos kontorer og websteder, der bruger PHP. MySQL er gratis, så det er foretrukket for enkeltpersoner eller mindre kontorer, der ikke har råd til tusindvis af dollars til en database løsning. MySQL kan køre på en Windows-server eller på skrivebordet, men det bruges normalt i Linux-miljøer med Apache installeret. MySQL dataoverførselsteknologier distribueres af databaseproducenten.

SQL Server

SQL Server dataoverførselsteknologier er inkluderet i databaseserversoftwaren. SQL Server er udviklet og distribueret af Microsoft. Softwaren er dyrere end de andre dataoverførselsteknologier. SQL Server bruges i små og mellemstore virksomheder, og den er også tilgængelig via webhosting udbydere. Det bruges hovedsagelig med .NET applikationer oprettet i C # og VB.NET compiler sprog.