Sådan øges din DSL Down og Up båndbredde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for at du bruger den nyeste version af din yndlingsbrowser. De fleste bruger Internet Explorer, som allerede er installeret på deres computere. Version 6 af Internet Explorer, som mange mennesker bruger stadig alle filer på en webside i rækkefølge, hvilket betyder at en side med masser af billeder vil tage længere tid at downloade. Så ved at opgradere til den nyeste version kan du fremskynde download af websider.

2.

Kontroller din reelle internethastighed ved at køre en af ​​de gratis hastighedstests, der er tilgængelige online. Links til to populære testwebsites findes under overskriften 'Ressourcer' på denne side Hvis din internetforbindelse er usædvanlig langsom, skal du tale med din internetudbyder og se, om der er noget, det kan gøre for at fremskynde din internetforbindelse.

3.

Opgrader dit DSL-abonnement fra din internetudbyder, hvis din tjeneste s specifikationer er forældede.

4.

Sørg for, at du ikke deler dit trådløse internet forbindelse (Wi-Fi) med andre mennesker, du ikke ved. Sikre dit trådløse internet ved at konfigurere WPA-kryptering, hvis din hardware er kompatibel. Ellers skal du oprette et WEP-kodeord for at forhindre alle uautoriserede brugere i at oprette forbindelse til din internetforbindelse.

5.

Slut computeren til routeren via et kabel, hvis din trådløse forbindelse er langsomt.

6.

Få en bredere router, hvis du stadig bruger den standard du har fået gratis fra din internetudbyder. En højhastighedsrouter giver dig et stærkere signal når du bruger en trådløs forbindelse, hvilket vil øge din DSL nede og op båndbredde. Sørg også for, at der er få forhindringer mellem dig og routeren, når du bruger en trådløs forbindelse.

7.

Slut computeren til din router via et Ethernet-kabel. Det vil være mere effektivt end at bruge et USB-kabel.

DSL (Digital Subscriber Line) Internetforbindelser sælges med hastighed beregnet i kilobits per sekund. DSL-hastigheden afhænger af to hastighedskvoter: Downloadhastighed og Uploadhastighed. Internetudbyderen (ISP) lægger større vægt på downloadhastigheden, og nogle gange vil det ikke engang nævne uploadhastigheden overhovedet. Men uploadhastigheden er meget vigtig for DSL-ydeevnen. Mange mennesker tror, ​​at deres langsomme internethastigheder skyldes deres internetudbydere, men mange andre problemer kan sænke din internethastighed, som din computers indstillinger eller den hardware, du bruger.