Hvordan installerer jeg Microsoft FTP-service?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn 'Kontrolpanel' på din computer. Dette kan du få adgang til ved at klikke på knappen 'Start' og vælge Kontrolpanel i menuen Start.

2.

Vælg 'Tilføj / fjern Windows-komponenter.'

p> 3.

Marker 'Application Server' i komponentlisten.

4.

Fremhæv listen over 'Internet Information Services (IIS)' klik ikke på den check, der allerede er i afkrydsningsfeltet).

5.

Marker afkrydsningsfelterne for 'Fælles filer', 'FTP- og 'Internet Information Services Manager.' Klik på 'OK' og 'Næste'.

6.

Placer Windows Server-cd'en i cd-rom'ens eller dvd-rom-drevet på din computer. Opsætningsprogrammet skal automatisk finde de nødvendige filer på cd-rom'en og installere dem.

7.

Klik på 'Afslut', efter at filerne er færdiginstalleret fra cd-rom'en. FTP-tjenesten er nu installeret, og du skal kunne konfigurere den til dine specifikationer.

FTP, kort for File Transfer Protocol, er en metode til upload eller download af filer til eller fra en fjernserver via et netværk som internettet. Microsoft har en FTP-tjeneste, der er i stand til at udføre FTP-funktioner, der kan installeres på en Windows-baseret pc. Når tjenesten er installeret, skal du straks begynde at overføre filer til eller fra din server.