Hvordan opretter jeg en disk med mine netværksindstillinger til Vista?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Netværksindstillingsdisk

I slutningen af ​​guiden Netværksskabelse spørger guiden, om brugeren gerne vil oprette en netværksdisk. Klik på 'Accept', og en anden guiden åbnes. Denne guiden giver mulighed for enten at gemme indstillingerne på en flash eller en USB-drev eller at brænde den på en cd via det optiske drev. Enten er nok for den lille fil, så sørg ikke for pladsen, da den er mindre end en mega-byte.

Hvis flash-metoden er valgt, beder computeren brugeren om at vælge et drev og derefter indsætte filen på drevet. Det kan identificeres, hvis navnet er det samme navn som netværket, der netop er oprettet. Men hvis metoden til at brænde den til en cd er valgt, vil computeren bede om en tom cd i det optiske drev. Sæt cd'en i drevet og lad brændingsprocessen starte. Endnu engang, fordi dette er en så lille fil, vil brændingsprocessen vare omkring 30 sekunder, før den er færdig.

Når metoden er valgt, og processen er færdig, skal du klikke på 'Afslut' for at forlade Guiden og afslut netværksopsætningen. Hvis der nogensinde sker noget for netværket, er disse netværksindstillinger hvad alle indstillinger skal anvendes til, når netværket genskabes. Netværksindstillinger kan være en smerte under den indledende computeropsætningsproces. På grund af dette, hvis der nogensinde sker noget for computeren, er en gendannelsesdisk til netværksindstillingerne et vigtigt stykke af gendannelsesprocessen. En netværksgendannelsesskive er meget nem at oprette, så gennemfør følgende trin, når netværksindstillingerne er blevet indtastet.