Sådan beregnes dataoverførselshastigheden for en upload

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Saml de nødvendige oplysninger. Du skal vide størrelsen af ​​den fil, der skal uploades og hastigheden på din internetforbindelse.

2.

Klik på 'Upload speed calculator' fundet i afsnittet Ressourcer. En hjemmeside skal indlæses.

3.

Indtast oplysningerne i trin 1 i de relevante felter i regnemaskinen. Din overførselshastighed skal automatisk vises på skærmen.

Tips og advarsler

  • Sørg for at vælge de rigtige enheder (bit, byte, kilobytes osv. .) til måling af din fil. Et ukorrekt enhedsvalg vil skævre resultaterne og ugyldiggøre beregningen.
  • Faktiske overførselshastigheder kan være lidt langsommere end beregningen forudsiger på grund af variationer i computerens effektivitet.
  • At kunne beregne overførselshastigheden for en upload er en nyttig færdighed, primært fordi den giver dig mulighed for at forudsige den tid, der er nødvendig for at fuldføre en overførsel. Det hjælper dig også med at sammenligne uploadhastigheden på din computer med den for andre lignende maskiner. I betragtning af den lethed, som denne beregning kan gøres, er der ingen undskyldning for ikke at vide, hvordan man beregner overførselshastigheden for en upload.