Sådan aktiveres et eksternt skrivebord på server 2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Indstillinger.' Fra menuen Indstillinger skal du klikke på 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på ikonet 'Tilføj eller fjern programmer' i vinduet Kontrolpanel, der åbnes.

2.

Klik på knappen 'Konfigurer Windows' i venstre side af vinduet . Klik på knappen 'Komponenter' for at åbne listen over installerede komponenter på maskinen.

3.

Marker afkrydsningsfelterne 'Terminal Services' og 'Terminal Services Licensing.' Klik på knappen 'Næste'. Det kan tage flere sekunder for applikationen at installere.

4.

Klik på knappen 'Afslut' på oversigtsskærmen. Klik på 'Ja' i bekræftelsesvinduet for at genstarte din maskine. Remote Desktop-softwaren er nu aktiveret.

Windows Server 2000 er en ældre operativsystemsoftware, der stadig bruges af nogle stationære eller bærbare computere. Remote Desktop er et program, der er inkluderet på Windows-maskiner. Det oprindelige navn var 'Terminal Services', hvilket er navnet på softwaren i Windows 2000. For at aktivere programmet skal du installere det i afsnittet 'Windows Components' i afsnittet 'Tilføj eller fjern software' i kontrollen panel.