Sådan tilsluttes Netgear til 2Wire

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt Netgear-routeren op ved siden af ​​dit 2Wire bredbåndsmodem. Tilslut den ene ende af netadapteren, der fulgte med Netgear, til enheden, og den anden ende i væggen.

2.

Indsæt den ene ende af Ethernet-kablet, der fulgte med din Netgear ind i havnen mærket 'Internet' på bagsiden. På de fleste modeller er dette normalt grønt. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til bagsiden af ​​2Wire-modemet i forbindelsen mærket 'Computer'. På 2071-modellen af ​​2Wire er dette gul.

3.

Tænd din Netgear-router. Se statuslysene på forsiden af ​​Netgear. Når routeren er tilsluttet modemet, lyser internettet på forsiden en stabil grøn.

4.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til netværksporten på din computer. Stik den anden ende i en af ​​de fire stikkontakter på Netgears bagside. Start din computer.

5.

Åbn en webbrowser og naviger til følgende adresse: 'http://192.168.1.1'. Dette er standard router adressen til Netgear routere.

6.

Når du bliver bedt om det, skal du indtaste brugernavnet 'admin' og adgangskoden 'password' ved spørgsmålet. Dette er standard admin navn og adgangskode til Netgear routere. Du kan også finde disse oplysninger på et klistermærke på routeren eller i brugervejledningen, der fulgte med Netgear.

7.

Klik på 'Ja', når routeren spørger dig om du vil køre installationsguiden. Routeren vil derefter tjekke din internetforbindelse og konfigurere sig korrekt. Besvar de resterende spørgsmål i installationsguiden.

8.

Klik på 'Trådløs konfiguration' i hovedmenuen. Her kan du ændre standard SSID (netværksnavn) på din router fra 'NETGEAR' til noget andet. Du kan også indstille et kodeord til dit trådløse netværk.

9.

Gem ændringerne i din konfigurationsfil. Afslut routeren.

10.

Test din trådløse forbindelse til Netgear med en trådløs enhed. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden fra trin 7.

Tips og advarsler

  • Det anbefales at konfigurere trådløse routere med en kablet forbindelse ved For det første, hvis en konfigurationsfejl får det trådløse netværk til at blive umuligt.
  • Det er en god idé at sikkerhedskopiere din konfigurationsfil, når der foretages ændringer.
  • 2Wire fremstiller en række forskellige modemer til brug i DSL og fiberoptisk netværk. De fleste af disse modeller leveres med indbygget trådløst netværk; men nogle, ligesom 2Wire 2071, don't. I så fald skal du tilslutte en trådløs router til din 2Wire, hvis du vil have trådløs forbindelse. Netgear laver en række trådløse routere, som du kan bruge til at oprette forbindelse til dit 2Wire modem.