Sådan laver du din computer en trådløs basestation

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din trådløse router og følg vejledningen, der fulgte med din specifikke model, for at konfigurere det oprindelige netværk.

2.

Tilslut den trådløse basestationscomputer direkte til den trådløse router ved at slutte den ene ende af et Ethernet-kabel til netværksporten bag på computeren, og den anden ende i en tilgængelig port på bagsiden af ​​routeren. Dette gør det muligt for dig at fortsætte med at manipulere den trådløse forbindelse, selvom signalet fejler.

3.

Åbn menuen 'Start' på din computer og klik på 'Kør' knappen.

Indtast 'cmd' og tryk på 'Enter'.

5.

Skriv i 'ipconfig / renew' og tryk på 'Enter'. Dette vil synkronisere din computer med den trådløse router og fuldføre dens konfiguration.

6.

Genstart computeren. Det er nu din trådløse basestation.

En trådløs basestation er hovedcomputeren på et trådløst netværk, som kan konfigurere netværksindstillingerne og ændre eventuelle nødvendige indstillinger i den trådløse router. Opsætning af din computer som en trådløs basestation kræver, at du tilslutter direkte til den trådløse router. Ved at bruge brugernavnet og adgangskoden, der fulgte med din router, kan du konfigurere dit netværk fra computeren tildelt som 'basestationsleder'.