Sådan tilmelder du dig en Windows Live Email-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser og gå til Windows Live-startsiden og find 'tilmeld' -indstillingen. Alternativt kan du omgå alt dette ved at skrive 'https://signup.live.com' direkte ind i browserens adresselinje. Browseren skal straks indlæse Windows Live ID tilmeldingssiden.

2.

Find og klik på den del af formularen, der ligger øverst, hvor det står 'Få en Windows Live e-mail-adresse.' Dette skal placeres direkte under det rum, hvor det står at fylde i din egen e-mail-adresse. Formularen ændres øjeblikkeligt, så du kan oprette en ny e-mail-adresse til Windows Live.

3.

Opret et Windows Live ID efter eget valg, og indtast Det er i rummet inden @ symbolet på formularen. Et brugernavn til Windows Live kan indeholde bogstaver og tal.

4.

Vælg en mail server ved at klikke på rullemenuen placeret direkte efter @ -symbolet på formularen. Du kan vælge enten Hotmail eller Live.com som din mail-server og adresselag.

5.

Klik på 'Check availability' knappen, der ligger under, hvor du har udfyldt dit ønskede Windows Live ID at kontrollere om navnet er tilgængeligt. Hvis navnet allerede er taget, kom med en ny eller lidt anderledes, og gentag kontrolprocessen, indtil dit Windows Live ID er tilgængeligt.

6.

Vælg en Sikker adgangskode med mindst seks tegn. Et stærkt kodeord indeholder både store og små bogstaver med tal i hele.

7.

Følg trinene for at udfylde resten af ​​formularen ved at angive dit navn, bopælssted og dato af fødslen.

8.

Udfyld captcha-koden for at godkende, at du tilmelder dig e-mail-kontoen, og klik på 'Jeg er enig.' Tilmeldingsprocessen er færdig, og du kan nu udnytte alle de tjenester, som Windows Live har at byde på, samt en gratis email-konto.

Windows Live er en gruppe af software og applikationer sammensat som en kollektiv, produceret af Microsoft Corporation. Inklusiv messengers, e-mail-applikationer og mange andre værktøjer gør Windows Lives internetprodukter til at surfe på internettet en nem og problemfri proces, når du har fået et Windows Live ID. Ved at tilmelde dig til et Windows Live ID, kan du downloade din e-mail-konto og andre applikationer en hurtig proces.