Sådan tilslutter du en anden DSL-linje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den fulde version af 'NAT32 Windows Software Router' fra den officielle hjemmeside: http://www.nat32.com.

2.

Dobbeltklik på filen 'Setup.exe' for at starte installationen af ​​NAT32.

3.

Klik på 'Gennemse' for at ændre installationsmappen (standardinstallationsmappen er 'C: \ NAT32') og klik derefter på knappen Ok for at starte installationen af ​​softwaren.

4.

Registrer din version af NAT32 (Klik på 'Hjælp, Hvordan til at registrere 'i vinduet NAT32 Console for at få vist detaljerede oplysninger om, hvordan din specifikke version kan registreres).

5.

Når du har installeret NAT32 på computeren med internetforbindelserne Server) skal du konfigurere TCP / IP stablerne på alle andre maskiner i dine private netværk (Klienter) for at bruge NAT32s private IP-adresse som standard gateway.

6.

Åbn panelet Kontrolpanel.

7.

Klik på Egenskaberne for TCP / IP-protokollen for den relevante adapter og vælg fanen IP-adresse.

8.

Cl

9.

Genstart maskinen.

10.

Efter maskinen genstarter, vil den få alle de nødvendige indstillinger fra NAT32 DHCP-serveren (Sørg for at 'NAT32 Windows Software Router' kører på servermaskinen).

Tilslutning og brug af flere DSL-linjer samtidigt er ikke så simpelt som det ser ud til. For at du kan forbinde en anden DSL-linje til dit netværk og optimere brugen af ​​begge båndbredder, skal du bruge en teknik kaldet 'Load Balancing.' Lastbalanceringen er en teknik, der fordeler jævnligt arbejdsgangen på flere internetforbindelser. En belastningsbalancer er som regel en software, der giver en enkelt internet-tjeneste fra flere servere eller DSL-forbindelser. En af de bedste Load Balancers er 'NAT32 Windows Software Router'. Det er en Microsoft Windows-software, der giver direkte internetadgang via en eller flere internetforbindelser til alle computere på din private.