Sådan opretter du forbindelse til min lokale internetserver

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om du forsøger at oprette forbindelse til en kablet eller trådløs server. Hvis du skal tilslutte computeren til en enhed, der hedder en router, går du ind i en kablet forbindelse og skal købe et Ethernet-kabel. Hvis du forsøger at oprette forbindelse til en eksisterende trådløst internet-server, kan du gå videre til trin 3 .

2.

Tilslut din computer til routeren. For at gøre dette skal du sætte dit Ethernet-kabel i både din computer og bagsiden af ​​routeren. Når dette er gjort, genkender din computer automatisk den eksisterende forbindelse, og du vil derefter kunne få adgang til internettet.

3.

Klik på ikonet 'Trådløs internetforbindelse' i højre, nederste hjørne af skærmen, hvis du forsøger at oprette forbindelse til en trådløs internetserver.

4.

Klik på navnet på den trådløse internetserver, som du vil have Hvis du ikke kender navnet, kan du få det fra serverens systemadministrator.

5.

Klik på den grå 'Connect' -knap. Dette vil forbinde din computer til den trådløse internetserver Visse servere vil være beskyttet med adgangskode, så hvis du bliver bedt om at gøre det, skal du indtaste adgangskoden tildelt af systemadministratoren før tilslutning.

Forbindelse til en lokal internetserver er mulig via enten et kablet eller trådløst lokalnetværk. Dette netværk giver dig mulighed for at dele din internetforbindelse på tværs af flere maskiner. Den proces, du vil gå igennem for at oprette forbindelse til den lokale internetserver, vil variere afhængigt af om du bruger en ledningsforbindelse (som kræver Ethernet-kabler) eller en trådløs forbindelse.