Sådan til netværk 2 computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Erhverv et krydskabel. Et cross-over kabel er et lavpris netværkskabel, der skifter nogle ledninger i den ene ende. Brugere, der har et netværkskrympeværktøj og mindst en cat-5-crimp-konnektor, kan lave et krydskabel ud af et almindeligt netværkskabel uden nogen ekstra omkostninger. Hvis du er den praktiske slags bruger, skal du kontrollere mine ressourcer for at få oplysninger om, hvordan du laver et kryds over kabel. Hvis du har brug for at købe et cross-over-kabel, er de let tilgængelige på onlinebutikker og auktionssteder til meget lave omkostninger. (Kontroller ressourcerne)

2.

Kontroller, at begge computere har netværk, der er tændt.
Brug kontrolpanel \ Netværks- og delingscenter.
Hvis du aldrig har tændt netværksfunktionen i Windows, kan du klikke på 'Opret forbindelse til et netværk' på dette tidspunkt. Det vigtigste, du vil have, er, at hver computer skal have et unikt navn, og begge computere skal have det samme arbejdsgruppens navn.

3.

Sluk begge computere og placere dem i nærheden af ​​hver andre.
Start med den gamle computer. Tilslut krydset kabel, strømkabel, skærm, mus og tastatur.

4.

Start i Windows. Klik på Start og flyt musen over u0026 quot; Mine dokumenter u0026 quot; eller 'Dokumenter'. Højreklik på ikonet Dokumenter og vælg u0026 quot; del u0026 quot ;. Udfyld 'del trinene' og klik på OK for at afslutte.

5.

Lad den gamle computer være på. Træk musen, tastaturet og skærmen ud.
Slut disse genstande til din nye computer.
Fjern ikke strømmen fra den gamle computer. Vi har brug for det kører.

Tip: Hvis du har to af alt, behøver du ikke dele dele, men du kan sikkert fjerne disse elementer fra den gamle computer på dette tidspunkt.

6.

Tilslut musen, tastaturet, skærmen og overgangenskablet, så begge computere har en ende på overkabelkablet. Tænd den nye pc.

7.

Log ind på den nye pc. Sørg for, at netværksfunktionen er tændt for den nye pc med et unikt computernavn og den samme arbejdsgruppe som den gamle pc.

8.

Klik på Start u0026 gt; Netværk på den nye computer. Hvis du har gjort alt korrekt, vil du se den gamle computer under netværket.

9.

Klik på den gamle computer og gennemse til de filer, du vil kopiere til den nye computer .

Tips og advarsler

  • Brug denne proces til at sætte en gammel pc til at fungere som medieserver.
  • Brug denne proces at sætte en gammel pc til at fungere som en printernetkort.
  • Brug denne proces til at sætte en gammel pc til at fungere som en filserver.
  • Der er mere end en måde at få to computere taler til hinanden. Denne artikel forklarer, hvordan man får 2 computere tilsluttet og deling til næsten ingen omkostninger. Denne proces er god for folk, der ikke ønsker at bruge penge på en internetrouter.
    Læs hele artiklen for at lære mere.