Sådan tilslutter du en computer til et kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut koaksialkablet til kabelmodemet. Dette kabel ligner de kabler, som du tilslutter bag på dit fjernsyn. Enden af ​​et koaksialkabel har en drejelig gevindcirkel med en tynd metalstik i midten. Tryk dette kabel ind i modemets gevindforbundne kabelindgang, og drej derefter kabelens ende med uret, indtil det er fastgjort i modemet.

2.

Slut netledningen til dit kabelmodem. Strømindgangsstikket vil enten blive mærket som strøm eller med et symbol, der ligner en cirkel med en lille lodret dash øverst. Slutningen, som du tilslutter modemet, vil variere i udseende fra modem til modem, men det passer perfekt ind i modemets strømindgang, når du trykker på det. Slut den anden ende af netledningen med de to stik til en nærliggende stikkontakt.

3. Tilslut et Ethernet-kabel til Ethernet-udgangen i kabelmodemet. Kablet skal være længe nok til at nå din computer eller laptop fra modemmet. Ethernet-stikket vil enten blive mærket som Ethernet eller med et symbol med to bokse i bunden med en boks øverst imellem dem. Du vil høre et lille klik, når Ethernet-kablet er fastgjort i Ethernet-stikket.

p> 4.

Tilslut den anden ende af Ethernet-ledningen til computeren eller computeren. I stationære computere er Ethernet-stik næsten altid placeret på bagsiden, og i bærbare computere er de normalt placeret et sted på sider. Ethernet-jacken på computeren vil blive mærket på samme måde som på et modem. Igen vil du høre et lille klik, når Ethernet-kablet e er sikret i jack'en.

5.

Tænd for dit kabelmodem og din computer. På modemer er der kun en knap eller en switch placeret på den, som du bruger til at tænde den. Du burde ikke have problemer med at finde det. Når dit modem og din computer er i gang, vil du kunne komme på din computer og surfe på internettet.

Routere bruges til at forbinde flere enheder sammen eller til internettet med Ethernet-kabler. Selvom de kan være nyttige at have, når du har flere elektroniske enheder til at oprette forbindelse til internettet, er de ikke nødt til at forbinde en computer til internettet. Hvis du ikke har en router, vil du stadig kunne oprette forbindelse mindst en computer til internettet, så længe du har et modem og et ethernet-kabel.