Fordele og ulemper ved elektronisk arkivering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Elektronisk arkivering af dine skatter kan være et stort aktiv for mange mennesker. Ved hjælp af teknologi til øjeblikkeligt at sende IRS kan dine skatteformer være hurtige, effektive og nemme. Systemet er imidlertid langt fra perfekt, og der er mange ulemper ved at bruge det - øgede sikkerhedsrisici, tekniske problemer og de økonomiske omkostninger, det kan medføre for nogle brugere. Hvor meget af en velsignelse det er, at hver bruger skal vejes ud fra individuelle omstændigheder.

Hastighed

Den første store fordel ved at bruge elektronisk arkivering er, at det er meget, meget hurtigere end at bruge regelmæssige posttjenester Brug af internettet til at sende dine skatteformularer til IRS kan ske i minutter i stedet for i dage eller uger. Derudover er der ingen omkostninger ved at skulle betale for porto. Den hastighed, du får din refusion, er meget hurtigere, når du bruger elektronisk arkivering. Det kræver, at du angiver din bankkonto, så en refusion kan overføres.

Sikkerhed

Det er ikke så sikkert at indskyde dine skatteformularer elektronisk som at sende dem via post. For dem, der bruger en tredjepartstjeneste til elektronisk at arkivere deres skatter, kan tredjepart i lang tid opbevare skatteoplysninger, hvilket betyder at flere mennesker har adgang til det. Hvis du vil få en skat tilbagebetaling, og du vil have det så hurtigt som muligt, skal du have din bankens ruteflyvning og dit kontonummer for direkte indbetaling. For dem, der ønsker færre mennesker at have deres Oplysninger om fil, traditionelle, fysiske skatteformer er det bedste kursus.

Effektivitet

Ifølge nacubo.org er elektronisk indgivelse af skatteformularer mere effektiv end indgivelse af fysiske skatteformer. Denne effektivitet stammer fra de forskellige kontroller, som elektroniske skatteformularer gennemgår. Programmet, som formularerne udfyldes, udfører en check, og IRS computersystemer udfører en anden kontrol. På det tidspunkt, hvor formularerne kontrolleres af en faktisk, levende agent, er de fleste fejl fundet og korrigeret. Ifølge IRS var der i 2005 en 1 procent fejl på Form 990, når de blev indleveret elektronisk, men der var en fejl på 30 procent for dem, der blev indgivet fysisk.