Sådan bruger du en router med Comcast Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tilslutning af routeren

1.

Sluk computeren og Comcast-modemet ved at trykke på knappen 'Power' på forsiden eller bagsiden af ​​enhederne.

< p> 2.

Drej begge enheder rundt, så bagsiden af ​​enhederne vender mod dig.

3.

Placer routeren ud for modemet. < /p>

4.

Plug den ene ende af Ethernet-kablet, der fulgte med routeren, til 'Internet' -porten på bagsiden af ​​routeren.

5. < / p>

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Ethernet' -porten bag på Comcast-modemet.

6.

Slut den ene ende af et Ethernet kabel i en af ​​Ethernet-portene på bagsiden af ​​routeren.

7.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Ethernet' -porten på bagsiden eller siden af din computer. Hvis routeren er en trådløs model, skal du springe over dette trin.

8.

Slut routerens netledning til et stikkontakt.

9.

Tænd for modemets strøm ved at trykke på knappen 'Power' på forsiden eller bagsiden af ​​enheden. Tænd for routerens strøm ved at trykke på knappen 'Power' på forsiden af ​​enheden. Routeren kan tænde automatisk, når du tilslutter strømkablet.

Indstilling af routeren s Software

1.

Tænd for din computer.

2.

Åbn din computers internetbrowser.

3.

Indtast '192.168.0.1' eller '192.168.1.1' i URL-boksen øverst i browseren. Tryk på 'Enter' eller 'Return' -tasten på din computer s tastatur.

Bemærk, at denne internetadresse kan være anderledes for din router. Se routerens manual, hvis en af ​​disse standardadresser ikke har adgang til din router s opsætning.

4.

Følg vejledningen på skærmen for at udfylde brugernavnet og adgangskoden Standardadgangskoden er 'admin', og standardadgangskoden er 'password'.

5.

Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen af ​​din Comcast Internetforbindelse med routeren.

Klik på 'Afslut', når opsætningen er færdig. Du kan blive bedt om at genstarte computeren. Klik på 'Genstart' eller 'Ja'.

Routeren er nu forbundet til din Comcast internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis din router kommer med en cd indeholder et installationsprogram, indsæt disken efter tilslutning af routeren til dit Comcast-modem og computer. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen.
  • Når du har konfigureret computeren, skal routeren og Comcast modem, tilføj den næste computer ved at tilslutte den ene ende af et Ethernet-kabel til en af ​​portene på th e ryggen af ​​routeren. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til 'Ethernet' -porten bag på den anden computer eller enhed. Udfør trin i afsnit 2 for at konfigurere den anden computer eller enhed.
  • Hvis routeren er trådløs, skal du gennemføre trin i afsnit 2 for at konfigurere den anden computer eller enhed. Der kræves ikke noget Ethernet-kabel.
  • En router giver dig mulighed for at dele din Comcast-højhastighedsforbindelse med en anden computer, et videospilssystem eller en anden elektronisk enhed, der bruger internettet. En router fungerer sammen med dit Comcast kabelmodem og din computers internetbrowser. Enhederne kommer i både kablede og trådløse modeller, indeholder Ethernet-porte til tilslutning af dine flere Internet-enheder og leveres med ekstern strømforsyning. Routerens fysiske Tilslutning kræver Ethernet-kabler. Computerkonfigurationsforbindelsen gennemføres via en 'guiden', der går igennem installationsprocessen.