Sådan får du adgang til en Linksys Router Skift adgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Adgang til din router og ændring af adgangskoden

1.

Konfigurer din IP-adresse. Linksys bruger traditionelt en dedikeret webserver til simpelthen konfigurationsprocessen. Den traditionelle IP-adresse er normalt 192.168.1.1. Få adgang til at konfigurere IP-adressen til en URL (http://192.168.1.1/), og den skal have adgang til din router. Hvis dette ikke er den rigtige adresse til din router, vil du gerne høre den vejledning, der fulgte med din router.

2.

Brug dit standardadgangskode. På hovedsiden af ​​din router's adgangsportal skal du bruge standardadgangskoden. Den traditionelle standardadgangskode til din router (og mange andre computerfunktioner) skal simpelthen være 'admin'.

3.

Skift adgangskode. Via adgang til routeren kan du nu ændre adgangskoden. Klik på fanen 'administration', og du finder det rigtige felt for at ændre din routerens adgangskode. Fra dette tidspunkt skal du have total kontrol over at komme ind og ud af din router s konfiguration.

Adgang til din router giver dig sikkerhed og tilgængelighed for at gøre alt, hvad du vil gøre på internettet. At få adgang til din router frit er det første skridt til at sikre en sikker forbindelse, der sikrer, at du er mesteren på dit domæne. Du kan indstille din Linksys router-adgangskode ved at følge disse nemme trin.