Sådan fejlfindes en 2Wire Gateway

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din 'Start' menu og gå til 'Programmer' menuen. I mappen 'Tilbehør' åbnes kommandoprompt. Skriv 'ipconfig' i kommandoprompt for at bekræfte, at du har '192.168.1' i starten af ​​din IP-adresse. Hvis din IP-adresse er anderledes, kan du forbinde via en tredjepartsrouter eller IP-adressen er muligvis blevet tildelt manuelt på computeren.

2.

Åbn en webbrowser som Internet Explorer og skriv 'gateway.2wire.net' i adresselinjen. Dette skal hente modemets grafiske brugergrænseflade. Hvis du ikke har adgang til dette websted, skal du deaktivere eventuelle firewalls, du har kørt og nulstille din browser.

3.

Klik på ' Kør systemopsætningsguiden '. Systemopsætningsguiden konfigurerer modemet med standardindstillingerne for at sikre, at det er konfigureret korrekt. Indtast dit brugernavn og adgangskode, der blev oprettet hos din internetudbyder, når du bliver bedt om det. Kontakt din internetudbyder med specifik fejlmeddelelse, du får, hvis dette ikke løser din internetforbindelse.

Tips og advarsler

  • Hvis dit DSL- eller internetlys på modemet ikke er solid grøn, er der typisk et eksternt problem, og du bør kontakte din internetudbyder.
  • 2Wire Gateways er en kombination af et DSL modem og en trådløs router. Der er mange måder at konfigurere dem på og mange problemer, der kan opstå. Der er nogle grundlæggende indstillinger, som altid skal kontrolleres først for at fejle forbindelsesproblemer med 2Wire Gateways. 2Wire Gateways giver også en guide til at begrænse kilden til problemer.