Sådan konfigureres en WEP-nøgle til trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Dobbeltklik på 'Netværk og delingscenter'.

2.

Tilføj en ny trådløs forbindelse ved at klikke på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk' og derefter klikke på 'Konfigurer en trådløs router eller adgangspunkt. '

3.

Klik på' Næste 'for at behandle guiden for at oprette en ny forbindelse. Indtast 'SSID', som er et navn til netværket. Du kan bruge ethvert navn til netværksnavnet. Det anbefales ikke at bruge routerens standardnetværksnavn.

4.

Klik på 'Næste'. Vælg WEP som sikkerhedstype. Indtast din foretrukne adgangskode, så skriv det igen for at bekræfte. Klik på 'Næste'. Fortsæt gennem guiden, indtil du har konfigureret en ny forbindelse til din trådløse adapter med en WEP-nøgle.

Tips og advarsler

  • Du kan også gå gennem din trådløse adapter for at tilføje en WEP-nøgle. Brug den software, der fulgte med adapteren eller adapterens IP-adresse. Se din dokumentation for at finde ud af, hvad din adapterens IP-adresse er.
  • Du kan tilføje en WEP-nøgle til en eksisterende trådløs forbindelse ved at klikke på forbindelsen i vinduet 'Netværk og delingscenter'. fanen 'Sikkerhed'. Vælg WEP som din krypteringstype, og indtast en ny adgangskode. Kontroller adgangskoden og klik på 'OK'.
  • Når du bruger trådløse tjenester og produkter, er sikkerhed et alvorligt problem. Hvis du ikke sikrer din trådløse forbindelse, kan alle i området få adgang til din trådløse adapter og krænke din computer. De kan få adgang til, ændre eller slette filer på din computer og foretage ændringer i din trådløse adapter, der kan låse dig fri af din eget netværk. Når du tilføjer en WEP (Wired Equivalent Privacy) -nøgle til din trådløse adapter, kan du sikre dit netværk og holde andre fra piggybacking på din internetforbindelse. Windows gør det nemt at konfigurere WEP-nøglen.