Sådan bruger du Mac AirPort Wi-Fi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til et område, som du er sikker på, har et trådløst internet signal. Tænd din computer, og klik på AirPort-logoet på hovedværktøjslinjen. Logoet ser ud til, at signalbølger sendes opad fra en enkelt sort prik.

2.

Klik på 'Airport On'.

3.

Når computeren registrerer til Wi-Fi-kilden, vises forbindelsen på menuen. Klik på titlen på netværket, og din computer forbinder automatisk. Hvis netværket er låst, vises et lille hængelåsikon ud for netværksnavnet, du bliver bedt om at indtaste et kodeord, hvis du klikker på det.

4.

AirPort lader dig også vælge dine yndlingsnetværk og forsøger automatisk at oprette forbindelse til dem først. På AirPort-menuen klikker du på 'Åbn lufthavnens præferencer.' Klik på 'Avanceret' i den besked, der åbnes. Organiser netværkene ved at trække dem i den rækkefølge, du foretrækker .

Tips og advarsler

  • Sørg for, at du har det korrekte navn på det netværk, du forsøger at oprette forbindelse til.
  • Langt væk er dagene med langsom opkaldsforbindelse til internettet. Med Wi-Fi hotspots dukker op over hele landet, kan internettet gå overalt, hvor du gør. Brug AirPort-funktionen, der er indbygget i hver Mac-computer, til internettet, hvor som helst der er et Wi-Fi-signal.