Sådan konfigureres en 2Wire Wireless DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontrollér, at du har alt det rigtige udstyr til at forbinde. For en DSL-forbindelse behøver du 2Wire DSL-modem, strømforsyning, Ethernet-kabel og telefonlinje.

2.

Find centralt 2Wire-modemet i dit hus. Dette vil give den bedste modtagelse. Det skal også være tæt på en telefonstik og et stikkontakt.

3.

Slut telefonlinjen til telefonstikket og den anden ende i 2Wire-router. Tilslut strømforsyningen til 2Wire-router og den anden ende i væggen.

4.

Tilslut 2Wire til en nærliggende computer ved at sætte Ethernet-kablet i netværksporten på computer. Tilslut den anden ende til WAN- eller internetporten bag på routeren.

5.

Tænd 2Wire.

6.

Se lysene på forsiden af ​​routeren. Disse fortæller din forbindelsesstatus. Du skal (afhængigt af modellen) se et grønt internet og klar lys, når routeren har oprettet forbindelse og er klar til at begynde at overføre trafik.

7.

Få routerens login og routeradgangskode. Dette er normalt inkluderet i de informations- og installationsguider, der følger med routeren, eller de kan være på et klistermærke, der er fastgjort til bagsiden af ​​routeren. Du skal bruge disse til at konfigurere 2Wire.

8.

Log ind på din router med en trådløst aktiveret computer. Dette gøres ved at navigere til adressen 'http://gateway.2.wire.net' med en webbrowser. På nogle modeller vil dette være 'http://192.168.0.1' i stedet. Log ind med routerens navn og adgangskode.

9.

Klik på 'Trådløse indstillinger' øverst på skærmen. Her ser du dit SSID, hvilket er dit netværksnavn. Du kan ændre dette fra standard til noget, der er lettere at huske. Her kan du også ændre standardnetværksnøglen, der er din trådløse adgangskode.

10.

Klik på 'Trådløs kanal' øverst på skærmen. Under SSID Broadcast skal du klikke på knappen 'Aktiver'.

11.

Marker afkrydsningsfeltet 'Enable', der ligger ved siden af ​​funktionen Trådløs netværkssikkerhed. Vælg 'WEP-Open' i menuen 'Authentication'. Vælg 'Brug standard krypteringsnøgle' valgmulighed.

12.

Klik på 'Gem' for at gemme disse ændringer i din routerens konfigurationsfil. Genstart routeren ved at klikke på 'Genstart den System 'under fanen System.

13.

Test din routerens konfiguration ved at åbne en webbrowser på en trådløs computer. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste netværks SSID'en fra trin 9.

2Wire router er standard router, der følger med mange bredbåndsudbydere, såsom AT u0026 T og NetZero. Disse routere bruges normalt som DSL routere og leveres med en installations-cd til hjælp i konfiguration. Dog kan 2Wire-router også konfigureres med intet mere end en webbrowser, hvis det er nødvendigt. Konfiguration af en 2Wire trådløs DSL router er ret simpel, og du vil være op og surfe på ingen tid.