Sådan konverteres videobånd til arbejde som video på internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konvertering af videobånd til en internetfilm

1.

Vælg dit videoredigeringsprogram under hensyntagen til pris, operativsystem og / eller bekvemmelighed. Avid arbejder med både pc og Mac, Final Cut Pro er kun Mac, og Sony Vegas og Adobe Premiere er begge PC eksklusive. Selv om tastaturgenveje er forskellige i alle programmerne, er processen stort set den samme, og ved at bruge rullemenuerne kan du nemt finde den handling, du har brug for til at importere dit indhold.

2.

Sæt dit videobånd i et kamera eller dæk, der er indstillet til afspilningstilstand, og tilslut afspilningsenheden til din computer via FireWire- eller USB-porten, alt efter hvilken enhed der bruger. Spole båndet tilbage i mindst fem sekunder før det sted, du ønsker at starte.

3.

Når kameraet eller dækket stadig er tændt, skal du åbne det redigeringsprogram, du har valgt. Åbn et nyt projekt, navngiv det, og vælg en skrabelod, når du bliver bedt om det. Dette skal være en ekstern harddisk, ikke computerens opstartharddisk.

4.

Fra rullemenuen skal du vælge 'Log og Capture' (Avid og FCP Mac-genvejsnøglen er kommando + 8) Vælg den logboks, du vil bruge, og det navn, du vil have til dit videoklip. Start kameraet eller dækket og klik på 'Capture Now.' Programmet vil nu fange din video til slutningen af båndet eller indtil du trykker på 'Esc'.

5.

Sæt dit videoklip (træk og slip eller brug rullemenuen) på tidslinjen. I rullemenuen vælges 'Eksporter til Quicktime' eller 'Quicktime Conversion.' Når du bliver bedt om det, skal du vælge en placering og et navn for den eksporterede fil.

6.

Kontroller størrelsen på Din eksporterede video ved hjælp af 'Info' (Mac) eller 'Egenskaber' (PC). Hvis videoen er 2 GB eller derunder, behøver du ikke konvertere den til YouTube, bare upload den. Hvis den er større, eller du vil bruge den det på en hjemmeside, der kræver en mindre fil, konvertere den til Flash. Konverter din video ved at droppe eller importere Quicktime fi le i konverteringsvinduet i iSkysoft eller andet program. Vælg Flash eller .flv konvertering. Du vil nu have en video i det korrekte format til udstationering på internettet, uanset om det er på et websted som YouTube eller på din egen hjemmeside.

Videotapning er den eneste begyndelse på processen med at lave en video til internettet. Det er nødvendigt at få dit videobånd på en enhed, der kan konvertere dit materiale til et brugbart format. For både Mac og PC er der flere forskellige programmer til import, selvom Mac generelt accepteres som et mere brugervenligt operativsystem til video.