Sådan kører du en telefonledning til et DSL-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et telefonlinjefilter til telefonstikket i din væg. Du skal bare tilslutte den almindelige telefonledning, der kommer ud af filteret til stikket, som om du ville have en regelmæssig længde telefonledning. Telefonliniefilter forhindrer statisk under telefonsamtaler.

2.

Slut den ene ende af dit DSL-modemkabel til telefonstikket på telefonliniefilteret. Når kablet er sat korrekt ind, vil det skabe en klikstøj, hvilket er plastlåsen, der sikrer kablet på plads.

3.

Tilslut den anden ende af DSL-modemkablet ind i 'DSL' -indgangen på bagsiden af ​​dit DSL-modem. Når forbindelsen er tilsluttet, sendes information via modemkablet til telefonlinjefilteret, hvorefter det sendes til telefonkablet og ud til internettet via dine faste telefonlinjer.

Selvom DSL Internet service sender og modtager signaler fra internettet ved hjælp af et standardtelefonnetværk, kan du ikke forbinde modemet til en telefonstik ved hjælp af standard telefonledning. Du skal bruge et højkvalitets modemkabel, der er designet specielt til dette formål, og det skal være tilsluttet både dit DSL-modem og din telefonstik på en meget specifik måde for at kunne fungere korrekt.