Sådan øger du trådløse LAN-signaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gendan den trådløse router til en central placering, der er omtrent lige stor fra alle computere, der forbinder den. Jo længere routeren er fra computeren, jo svagere signalet vil være.

2.

Sæt nær routeren, når du bruger bærbare computere på dit WLAN for at oprette forbindelse til internettet trådløst. Dette sikrer, at signalet ikke modtager meget udefrakommende interferens.

3.

Prøv en anden trådløs kanal. Routere kan køre på flere forskellige trådløse kanaler, der ligner signalfrekvenserne af Hvis din router er nær en anden trådløs enhed, der kører på samme kanal, kan de interferere med hinanden. Hvis du vil ændre denne indstilling, skal du logge ind på din router ved at åbne en browser og indtaste din routerens IP-adresse i adresselinjen. Se efter en rullemenu for trådløse kanaler under dine grundlæggende trådløse muligheder. (Se din router's brugervejledning for at finde IP-adressen og for nøjagtige instruktioner for at ændre din trådløse kanal. Hver router er lidt anderledes.)

4.

Opgrader firmware til routeren og dit trådløse adapterkortets drivere. Ny firmware til routere kan normalt downloades fra routerens fabrikant. Trådløse adapterkortdrivere findes på webstedet for producenten af ​​kortet. For trådløse kort skal du blot køre driverinstallationsfilen for at opgradere. firmware, log ind på din router ved at åbne en browser og indtaste din routerens IP-adresse, og brug derefter din router's administrative konsol til at instruere den om at opgradere firmware. (Igennem tjek din brugervejledning for nøjagtige instruktioner til opgradering af firmware.)

5.

Brug hardware fra samme producent. Netværkshardware har tendens til at fungere bedst, hvis du bruger routere og trådløse adaptere, der produceres af samme firma.

6.

Sæt en trådløs repeater mellem din computer og din router. En trådløs repeater er en enhed, der tager i trådløse signaler og sender dem tilbage, og udvider det effektive udvalg af et netværk. på et tidspunkt omkring halvvejs mellem din router og computeren kan sige

Tips og advarsler

  • Udskiftning af en gammel trådløs router eller et gammelt trådløst netværkskort i din computer kan medvirke til at øge styrken af ​​trådløs Signaler.
  • Brug af en overlegen trådløs teknologi kan øge signalhastigheden. Trådløs N er hurtigere end G, mens N og G er hurtigere end trådløse B.
  • Trådløse lokalnetværk eller WLAN'er bliver hurtigt en populær måde at forbinde flere computere i samme nærhed til internettet med trådløse eller wifi-signaler. Brug af trådløst internet kræver, at en computer har et trådløst adapterkort, der kan fortolke trådløse signaler. Ligesom radiobølger og over-the-air tv-bølger kan trådløst internet signalstyrke variere. Hvis signalstyrken er svag, kan forbindelseshastigheden være langsom, eller din forbindelse kan blive intermitterende.