Sådan opretter du et Time Warner-modem med en Linksys-router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk modemet og routeren ud. Hvis den er tilsluttet, skal du tage Ethernet-kablet ud af Ethernet-porten på din computer.

2.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til 'Link ACT' -porten på modemet. Slut den anden ende til 'Internet' -porten på routeren.

3.

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til 'Port 1' på routeren. den anden ende i Ethernet-porten på din computer. Du kan også bruge denne gang til at forbinde andre Ethernet-baserede enheder til routeren.

4.

Tilslut modemet. Vent indtil alle fire lys stabiliseres.

5.

Tilslut routeren. Vent indtil de tre lys stabiliserer. Din internetforbindelse vil nu være aktiv.

h4> Tips og advarsler

  • Mens din router og modem er i øjeblikket godt at gå, ville det være en god ide at konfigurere din router s sikkerhedsindstillinger for at forhindre uønskede personer i at få adgang til din internetforbindelse . Åbn din webbrowser og indtast '192.168.1.1' (uden citater) i adresselinjen. Lad feltet 'Brugernavn' være tomt, indtast 'admin' (uden citaterne) i feltet 'Password', og klik på 'OK'. Routeren er let at navigere i administratorpanelet åbnes. Følg instruktionerne på hjemmesiden for at begynde at føje sikkerhed til din router.
  • Time Warner's kabel Internet kræver ikke, at nogen specielle eller specifikke router konfigurationer fungerer korrekt. En Linksys-router behøver ikke installeres. På grund af dette er det nemt at forbinde en Linksys-router til dit Time Warner-kabelmodem, og det kræver kun, at du Bland nogle Ethernet-kabler rundt. Du skal bruge et ekstra Ethernet-kabel til hver Ethernet-enhed, du vil oprette forbindelse til routeren.