Sådan taber du den delte printer, efter at netværksdriver er afinstalleret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Instruktioner

1.

Åbn menuen 'Start' og klik på 'Kør'. Hvis ikonet 'Kør' ikke er angivet på din 'Start' -menu, skal du trykke på tasterne Windows og 'R' på tastaturet samtidigt for at åbne dialogboksen Kør.

2.

Skriv 'regedit' (uden citater) og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet.

3.

Klik på knappen '+' ved siden af ​​'HKEY\_CURRENT\_USER' venstre panel.

Klik på knappen '+' ved siden af ​​'Printere.'

5.

Klik på ' + 'ved siden af' Forbindelser. '

6.

Find din printer. Det vil være i formatet u0026 lt; servernavn u0026 gt ;, u0026 lt; printernavn u0026 gt ;. I de fleste tilfælde vil du kun have en printer, der er angivet her.

7.

Højreklik på printeren og klik på 'Slet'.

8

Klik på knappen '-' ved siden af ​​'HKEY\_CURRENT\_USER' for at minimere disse poster igen.

9.

Klik på knappen '+' næste til 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE.'

Klik på knappen '+' ved siden af ​​'System.'

11.

Klik knappen '+' ved siden af ​​'CurrentControlSet.'

12.

Klik på knappen '+' ved siden af ​​'Control'.

13.

Klik på knappen '+' ved siden af ​​'Udskriv'.

14.

Klik på knappen '+' ved siden af ​​'Providers.'

p> 15.

Klik på knappen '+' ved siden af ​​'LanMan Printer Services.'

16.

Klik på knappen '+' ved siden af ​​navnet af den server, som din printer blev hostet på.

17.

Højreklik på posten med navnet på din printer og vælg 'Slet' indstillingen.

Tips og advarsler

  • Gør en fejl i registreringsdatabasen kan være katastrofal for din computer. Sørg for at sikkerhedskopiere dit registreringsdatabase, så hvis noget går galt, har du evnen til at genoprette det igen. For at gøre dette skal du oprette et gendannelsespunkt på din computer ved at åbne Systemgendannelsesværktøjet ('Start' menuen u0026 gt; 'Programmer' u0026 gt; 'Tilbehør' u0026 gt; 'Systemværktøjer' u0026 gt; 'Systemgendannelse'). Klik på 'Opret et gendannelsespunkt' og følg vejledningen på skærmen.
  • Traditionelt skal du slette alle netværksprintere, før computeren fjernes fra netværket. I nogle tilfælde er det dog ikke muligt. Fjernelse af printeren, efter at computeren er fjernet fra netværket, kan medføre nogle problemer, og Windows kan nægte at slette printeren. Det er muligt at slette alle spor af printeren fra din computer ved at lave en simpel registreringsdatabase redigering. Følg disse anvisninger meget nøje for at fjerne netværksprinteren fra din computer.