Sådan testes din internetforbindelse til VoIP-grænsefladen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Test ved hjælp af VisualWare

1.

Besøg VisualWare-hastighedstestserveren. (Link in Resources.) Bemærk, at en række virksomheder leverer hastighedstestservere til offentlig brug, men VisualWare tilbyder en gratis, nem at bruge browserbaseret grænseflade, der specifikt tester VoIP-parametre.

2.

Vælg en hastighedstestserver. VisualWare tilbyder en hastighedstestserver på alle kontinenter undtagen Australien. Vælg serveren tættest på din placering. Flyt markøren til en af ​​de røde firkanter, se serverens placering, og klik for at markere den.

3.

Klik på knappen 'Start test'. en server, vil websiden indlæse en testapplikation. Selv om applikationen kan indeholde animeret grafik, starter den ikke testen, før du instruerer den til at gøre det. For at starte testen skal du klikke på knappen mærket 'Klik for at starte testen. '

4.

Tillad testen at afslutte. Under testen vil applikationen udveksle et antal datapakker med den valgte server. Serveren evaluerer hver pakke for at bestemme i hvilken rækkefølge den ankom, hvor hurtigt den ankom, og om den kom til alle. Når denne proces er færdig, vil hjemmesiden vise dine internetforbindelsestestresultater.

Test ved hjælp af hvilken VOIP

1 .

Gå til hvilken VOIP-hastighedstestserver. (Link i ressourcer.) Websiden vil indlæse en testapplikation.

2.

Vælg 'Klik at starte test. '

3.

Tillad testen at afslutte. Under t han tester, vil applikationen udveksle et antal datapakker med den server, du har valgt. Serveren evaluerer hver pakke for at bestemme et antal kvalitetsindikatorer. Når denne proces er færdig, viser hjemmesiden din internet-VoIP-forbindelsestestresultater.

4.

Klik på fanen 'Speed', efter at testen er kørt. Hvilken VOIP vil kontrollere din forbindelseshastighed.

Tips og advarsler

  • Mens enhver webbrowser vil fungere, skal din browser tillade installation og drift af applets i orden at producere en VoIP-test.
  • Hver VOIP-hastighedstestserver vil rapportere en forbindelseskarakteristik kaldet 'Jitter' som en del af din testoversigt. Jitter angiver den hastighed, hvorpå datapakkerne ankom til serveren og den rækkefølge, hvori de blev vist. Hvis din forbindelses jitter er højere end 15 millisekunder (15 ms), kan din VOIP-samtale medføre en forsinkelse i den samtale eller hakkete, robotlignende lyd.
  • Hastighedsprøveserverne rapporterer også tab af tab . Denne måling angiver, hvor mange pakker ansøgningen sendte, som ikke kom til serveren. Hvis dit tabsresultat overstiger fem procent, vil din samtale omfatte brudt lyd og savnede ord.
  • Sørg for at vælge hastigheden testserver nærmest din geografiske placering; valg af en server for langt væk, som på et andet kontinent, kan medføre uoverensstemmelser i dine testresultater.
  • Voice Over Internet Protocol, der undertiden forkortes som simpel VoIP, giver brugerne mulighed for at placere telefonsamtaler over internettet i stedet for det traditionelle telefonnetværk. Fordi karakteren af ​​denne teknologi kræver en pålidelig internetforbindelse til bredbånd, oplever nogle brugere lejlighedsvis ringe opkaldskvalitet eller problemer med at foretage opkald. Med blot nogle få enkle trin kan du hurtigt og nemt teste din internetforbindelse for at bekræfte, at den understøtter din VoIP-samtale.