Sådan tilføjes switches til et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for din computer og alle andre computere, der skal tilsluttes kontakten.

2.

Find et sted at konfigurere kontakten i nærheden af ​​en stikkontakt. Sæt kontakten til strømkontakten i strømforsyningen på bagsiden af ​​kontakten.

3.

Slut den ene ende af et Ethernet-patchkabel til Ethernet-porten på routeren / modemmet . Slut den anden ende af kablet til 'Uplink' -porten på bagsiden af ​​kontakten.

4.

Slut den ene ende af et Ethernet-patchkabel til 'Port 1' på bagsiden af ​​kontakten. Tilslut den anden ende af kablet til netværkskortet (NIC) på din computer.

5.

Slut den ene ende af et Ethernet-patchkabel til 'Port 2' på bagsiden af ​​kontakten. Sæt den anden ende af kablet i NIC'en på din anden computer.

6.

Gentag trin 5 for alle computere du Ønsker du at tilføje, skal du tilslutte hver computer til den næste port på bagsiden af ​​kontakten.

7.

Slut strømledningen til kontakten i stikkontakten. Vent på strømmen indikator på kontakten for at vise en stabil grøn LED.

8.

Tænd for computeren. Vent et øjeblik for dem at erhverve en netværksadresse.

Tips og advarsler

  • Se brugerens vejledning til din switch. Den sidste port ved siden af ​​Uplink-porten på bagsiden af ​​kontakten kan forbindes med Uplink-porten. Den sidste port kan ikke bruges til at forbinde en computer. Brug den sidste port til daisy-chain en anden kontakt, hvis du skal udvide netværket ud over den første switch.
  • Router / modemer, der er fået fra din internetudbyder (ISP), har som regel standard DHCP. DHCP tildeler computeren deres egen IP-adresse (Internet Protocol). Hver computer på netværket har brug for en unik adresse for at kunne fungere på netværket.
  • En switch er et netværk af netværksudstyr, der tillader dataoverførsel via et lokalnetværk (LAN). Det er hurtigere og mere effektivt end et nav. En switch bruges almindeligvis til at tilføje computere til et hjem- eller lillenetværk, så de deler en internetforbindelse, når de er tilsluttet en internetgateway, f.eks. En router / modem, som har en enkelt tilslutningsport. Hvis din router / modem kun har en enkelt Ethernet-port, kan du få adgang til internettet med kun en af ​​dine computere. Når du har tilføjet en switch, skal du tilføje så mange computere til dit netværk, da der er aktive porte på kontakten, forudsat at din router / modem har aktiveret dynamisk hostkonfigurationsprotokol (DHCP).