Sådan tilslutes XP Media Center til et hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din XP MCE-computer til dit nuværende netværkets switch eller router ved hjælp af et standard Ethernet-kabel.

2.

Klik på 'Start' -menuen, åbn 'Kontrolpanel', og vælg indstillingen for 'Netværk og internetforbindelser.'

3.

Klik på 'Netværksforbindelser'. klik på 'Netværksopsætningsguide'.

4.

Kontroller arbejdsgruppens navn for de andre computere, der er vedhæftet dit hjemmenetværk, ved at højreklikke på ikonet 'Denne computer' og gå til fanen 'Computer Name'. Skriv arbejdsgruppens navn ned for sikker opbevaring.

5.

Indtast de oplysninger, der kræves af installationsguiden (herunder din type netværk, computerens navn og arbejdsgruppen). For arbejdsgruppen skal du indtaste den nøjagtige samme arbejdsgruppe, som de andre computere i dit hjem bruger. Dette vil give dem mulighed for at se hinanden på tværs af netværket.

6.

Genstart alle computere, du har tilsluttet netværket. Efter indlæsning vil de kunne se hinanden. Gå til menuen 'Start' og klik på fanen 'Netværk' for at sikre, at du kan se alle de andre computere fra hver computer i din arbejdsgruppe.

XP Media Center Edition (XP MCE) er den sidste version af Windows XP, der markedsføres bredt. For fuldt ud at nyde dit køb vil du forbinde din XP MCE-computer til dit hjemmenetværk, så dine andre computere kan indlæse og bruge Media Center-programmet, som versionen blev navngivet til. Konfiguration af din XP MCE-computer til at vedhæfte til dit hjemmenetværk er en rutinemæssig proces, som ikke tager mere end en time.