Sådan uploader du masse filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en ny mappe på skrivebordet. For at gøre dette skal du højreklikke overalt på skrivebordet og vælge 'Nyt' og derefter 'Folder'.

2.

Træk alle de filer, du vil uploade til internettet denne nye mappe, du har oprettet.

3.

Højreklik på mappen.

4.

Vælg 'Send' Til. '

5.

Vælg' Komprimeret (Zipped) Folder. ' Dette vil arkivere dine flere filer indeholdt i mappen til en enkelt computerfil.

6.

Upload denne ene fil til internettet ved hjælp af en tjeneste som Rapidshare eller Megaupload. For at gøre dette skal du gå til hovedwebsiden for en af ​​disse webtjenester.

7.

Tilmeld dig et gratis medlemskab (ved at klikke på knappen 'Gratis medlemskab') hvis du planlægger at uploade din fil ved hjælp af Megaupload.

8.

Klik på den grå 'Gennemse' -knap. Dette giver dig mulighed for at vælge den arkiverede fil fra din harddisk.

9.

Klik på knappen 'Upload'. Dette vil uploade din arkiverede bulkcomputerfil til internettet. Du får derefter et downloadlink. Dette er en webadresse, du kan give til folk, der ønsker at downloade din fil eller post på en internetside eller blog til at dele med alle.

Udtrykket 'bulk' beskriver en stor mængde af noget. I tilfælde af en computer ville massefiler være et stort antal filer. Hvis du uploader disse filer til internettet, kan du enkelt og uploade dem én efter én, tage meget tid og kræfter, som du måske ikke er villig til at bruge. Du kan dog arkivere dem til en enkelt fil ved hjælp af dit operativsystem og uploade den ene fil i stedet.