Forskel mellem DSL og trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

DSL Basics

Da DSL bruger en telefonlinje, er det ikke en trådløs teknologi. Ligesom trådløst internet kan det dog bevæge sig i hastigheder på op til 8 megabit per sekund, hvilket er snesevis af gange hurtigere end et opkaldsmodem.

Afklarende vilkår

Du kan tilslutte trådløst til dit DSL modem, men modemmet er fysisk knyttet til internettet. Undertiden vil en person, der bruger denne forbindelse, henvise til dette opsætningsformelt uformelt som 'trådløst internet'.

Officielle standarder

Formelt beskriver 'trådløs internet' imidlertid en metode, hvor computeren forbinder til et højhastighedsnet . Dette er populært for bærbare computere, men du kan se det også på stationære computere.

Trådløs internetfunktionalitet

Denne service er generelt ikke så hurtig som en fysisk internetforbindelse. En kunde kan modtage deres trådløse kommunikationsadapter (kaldet et modem) gratis sammen med abonnementet, og de skal muligvis også underskrive en kontrakt på et eller to år.

Bundling

Nogle internetudbydere tilbyder at pakke denne service med deres fysiske internetforbindelse, ofte med rabat. Med denne ordning faktureres brugen af ​​din trådløse internetanordning med din fysiske internet-tjeneste i stedet for separat. DSL står for Digital Subscriber Line. Det er en form for højhastighedsadgang til internettet, der bruger din telefonlinje. Der er også 'trådløst internet', som kan henvise til en af ​​to ordninger af computer kommunikation.