Sådan Netværk en Apple Mac til en ikke-Apple Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut den ene ende af Ethernet-kablet til en Ethernet-indgang på den ikke-Apple-router. Fastgør den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på Mac'en. Vedhæft den ene ende af det andet Ethernet-kabel til dataindgangen til den ikke-Apple-router. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til dataudgangstilslutningen på kabel- eller DSL-modemet, der får adgang til internettet.

2.

Tænd modemet. Tænd ikke-Apple-routeren. Tænd for Macintosh. Gå til menuen 'Apple' og vælg 'Systemindstillinger.' Vælg ikonet 'Netværk' i vinduet, der ser ud til at åbne netværkskontrolpanelet.

3.

Klik på ikonet 'Ethernet Connected' i øverste venstre hjørne af vindue. Vælg 'Brug DHCP' i rullemenuen ud for fanen 'Konfigurer iPv4'. Indtast routerenes webadresse, der er angivet på routeren og / eller i brugervejledningen i kolonnen ved siden af ​​fanen 'Router'. Klik på 'Apply' knappen for at gemme indstillingerne og lukke vinduet.

4.

Kør webbrowseren. Indtast routers webadresse i URL-kolonnen øverst i browseren. Tryk på 'Return' -tasten på Macs tastatur for at komme ind på kontrolpanelet til ikke-Apple-routeren. Vælg 'Brug DHCP' fra fanen Internet Service Provider (ISP). Vælg 'Kablet netværk' fra fanen Netværk. Klik på 'Reboot Router' for at genstarte routeren.

5.

Vent på, at ikke-Apple-router genstarter. Du kan nu få adgang til internettet fra din Mac og den ikke-Apple-router.

Tips og advarsler

  • Hvis der er strømbrud, skal du genstarte Mac sidst efter start af modem og router.
  • Brug ikke længere end nødvendigt Ethernet-kabel til at forbinde modemet og routeren.
  • Macintosh-computere fungerer på en intuitiv måde, der gør det nemt at gennemføre komplicerede procedurer, som f.eks. At oprette Mac-computeren med en ikke-Apple-router for at få adgang til internettet. Tilslutning af en Mac til en ikke-Apple-router har ingen af ​​de komplikationer, der findes i pc-verdenen, og der er faktisk ingen installationsdisk. Mac'en kan konfigureres til at bruge en ikke-Apple-router så effektivt som om routeren blev lavet af Apple. Der er intet tab af hastighed eller forringelse af onlineforbindelsen fra en Mac ved hjælp af en ikke-Apple-router for at få adgang til internettet.